MrBeast: Ο πιο δημοφιλής YouTuber στον κόσμο έχτισε 100 σπίτια... και τα έδωσε

Ο MrBeast έχει ξοδέψει εκατομμύρια και εκατομμύρια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
MrBeast: Ο πιο δημοφιλής YouTuber στον κόσμο έχτισε 100 σπίτια... και τα έδωσε
2'

Ο πιο δημοφιλής YouTuber στον κόσμο «χτύπησε» με ακόμη ένα τρελό βίντεο με τίτλο «Έφτιαξα 100 σπίτια και τα έδωσα».

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Τζέιμς Ντόναλντσον, γνωστό και ως «MrBeast» που έχει 300 εκατομμύρια συνδρομητές και συντονίζονται για να τον παρακολουθήσουν να κάνει τρελά ακροβατικά και γενικά να κάνει τρελά πράγματα, όπως να τεμαχίζει μια Lamborghini μισού εκατομμυρίου δολαρίων και να προσλαμβάνει έναν πραγματικό δολοφόνο για να τον κυνηγήσει. .

Τα έσοδα όμως από αυτές τις ακατάλληλες πράξεις ιογενούς περιεχομένου πηγαίνουν σε περισσότερα από τα έξοδα ταινιών — ο MrBeast έχει ξοδέψει εκατομμύρια και εκατομμύρια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μεταφέροντας τη σειρά του «Beast Philanthropy» στην Κεντρική και Νότια Αμερική, ο YouTuber στόχευσε περιοχές όπου οι φυσικές καταστροφές είχαν αφήσει ανθρώπους άστεγους.

Στην Τζαμάικα, μια οικογένεια που ζούσε σε μια αγροτική ορεινή περιοχή έχασε το σπίτι της σε κατολίσθηση—απέκτησαν ένα νέο σύγχρονο σπίτι, όπως και μια άλλη οικογένεια της οποίας το σπίτι πλημμύριζε κάθε φορά που υπήρχαν έντονες βροχοπτώσεις. Στο Ελ Σαλβαδόρ, ο MrBeast πλήρωσε για την κατασκευή μιας σειράς κατοικιών σε ασφαλή απόσταση από ένα ποτάμι που είχε πρόσφατα πλημμυρίσει και είχε ξεβράσει μια μικρή κοινότητα. Έφτιαξε επίσης ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για να παίζουν τα παιδιά και πλήρωσε για τον ολοκαίνουργιο εξοπλισμό ποδοσφαίρου, τις φανέλες και τις σίτες για όλα τα παιδιά.

Σε αυτό το σημείο, είχε παραχωρήσει 50 οικογενειακές κατοικίες.

Στην Αργεντινή, αυτός και οι συνεργάτες του μετέτρεψαν 15 δομές σε περιοχές στέγασης χαμηλού εισοδήματος σε άνετες, ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και με όλες τις βασικές ανέσεις. Μέχρι να τελειώσει το ίδιο στο Μεξικό, είχε χαρίσει 83 σπίτια.

Στην Κολομβία, σε μια περιοχή που είχε διαλυθεί από τους ανεμοστρόβιλους, 17 οικογένειες απέκτησαν νέα επιπλωμένα σπίτια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή