12χρονος αποφοίτησε από το Λύκειο και ετοιμάζεται να μπει στο Κολλέγιο

Είναι ο νεότερος μαθητής που αποφοίτησε ποτέ από το γυμνάσιο Malverne της Νέας Υόρκης
1'

Ο 12χρονος Σουμπόρνο Μπάρι έχει αποφοιτήσει από το λύκειο, ολοκληρώνοντας μόλις τις δύο τελευταίες τάξεις και έχοντας παρακάμψει την 5η, 6η, 7η, 9η και 11η τάξη.

Είναι ο νεότερος μαθητής που αποφοίτησε ποτέ από το γυμνάσιο Malverne στο Malverne της Νέας Υόρκης, αλλά παρά την αδιανόητη ευφυΐα του, λέει ότι οι συνομήλικοί του τον αγκάλιαζαν πάντα.

Η οικογένεια του Σουμπόρνο σχεδίασε την εκπαίδευσή του, έτσι ώστε να περνά τις περισσότερες σχολικές ώρες συναναστρεφόμενος με παιδιά της ηλικίας του και να μεγαλώσει φυσιολογικά, όπως όλοι οι άλλοι.

Η Rebecca Gottesman, διευθύντρια της σχολικής συμβουλευτικής K-12 στο Malverne Union Free School District είπε ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Suborno στην 4η δημοτικού και ότι ακόμη και μετά από 25 χρόνια στην εκπαίδευση, ήταν ο πιο εντυπωσιακός μαθητής που είχε δει ποτέ.

«Κάθε χρόνο, οι σχολικοί σύμβουλοι καλούνται εκ μέρους των μαθητών που κάνουν αίτηση σε αυτά τα κολέγια να απαντήσουν στην ερώτηση: «Είναι ένας από τους πιο εξαιρετικούς μαθητές που έχετε δει ποτέ στην καριέρα σας; … και μπορώ να πω χωρίς οποιαδήποτε αμφιβολία ότι ο Suborno είναι ο καλύτερος μαθητής που έχω γνωρίσει ποτέ ακαδημαϊκά», είπε ο Gottesman στο «Good Morning America» του ABC.

Ο 12χρονος Σουμπόρνο είπε ότι παρόλο που οι άλλοι μαθητές γνώριζαν τα ταλέντα του, πάντα του συμπεριφέρονταν φιλικά, σαν να ήταν όπως κάθε άλλος μαθητής.

Σχετικές ειδήσεις