Ο πιο δημοφιλής YouTuber στον κόσμο χτίζει 100 σπίτια για Νοτιοαμερικανούς σε περιοχές καταστροφών

ο YouTuber διάλεξε περιοχές όπου οι φυσικές καταστροφές είχαν αφήσει άστεγους ανθρώπους.
Ο πιο δημοφιλής YouTuber στον κόσμο χτίζει 100 σπίτια για Νοτιοαμερικανούς σε περιοχές καταστροφών
Eurokinissi
2'

Σε ένα βίντεο με τίτλο «έχτισα 100 σπίτια και τα χάρισα» ο πιο δημοφιλής YouTuber στον κόσμο συνέχισε να αποδεικνύει ότι το κανάλι του είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τρελά βίντεο.

Ο James Donaldson, γνωστός και ως «MrBeast» έχει 300 εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι συντονίζονται για να τον παρακολουθούν να κάνει τρελά πράγματα, όπως να καταστρέφει μια Lamborghini αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων και να προσλαμβάνει έναν πραγματικό δολοφόνο για να προσπαθήσει να τον κυνηγήσει.

Αλλά τα έσοδα από αυτές τις πράξεις viral περιεχομένου διατίθενται για περισσότερα από τα έξοδα των γυρισμάτων - ο MrBeast έχει ξοδέψει εκατομμύρια και εκατομμύρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μεταφέροντας τη σειρά «Beast Philanthropy» στην Κεντρική και Νότια Αμερική, ο YouTuber διάλεξε περιοχές όπου οι φυσικές καταστροφές είχαν αφήσει άστεγους ανθρώπους.

Στην Τζαμάικα, μια οικογένεια που ζούσε σε μια ορεινή αγροτική περιοχή έχασε το σπίτι της σε κατολίσθηση -έλαβαν ένα νέο σύγχρονο σπίτι, όπως και μια άλλη οικογένεια της οποίας το σπίτι πλημμύριζε κάθε φορά που υπήρχαν έντονες βροχοπτώσεις.

Στο Ελ Σαλβαδόρ, ο MrBeast πλήρωσε για την κατασκευή κατοικιών σε απόσταση ασφαλείας από ένα ποτάμι που είχε πρόσφατα πλημμυρίσει και είχε παρασύρει μια μικρή κοινότητα. Κατασκεύασε επίσης ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για να παίζουν τα παιδιά και πλήρωσε ολοκαίνουργιο ποδοσφαιρικό εξοπλισμό, μπλούζες και παπούτσια για όλα τα παιδιά.

Στην Αργεντινή, ο ίδιος και οι συνεργάτες του μετέτρεψαν 15 κτίρια σε περιοχές κατοικιών με χαμηλό εισόδημα σε κτίρια που ήταν άνετα, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και διέθεταν όλες τις βασικές ανέσεις. Μέχρι να ολοκληρώσει το ίδιο στο Μεξικό, είχε χαρίσει 83 σπίτια.

Στην Κολομβία, σε μια περιοχή που είχε διαλυθεί από ανεμοστρόβιλους, 17 οικογένειες απέκτησαν νέα επιπλωμένα σπίτια.

Οι αντιδράσεις όλων των οικογενειών στην κλασική αποκάλυψη με δεμένα μάτια που ο Mr Beast συνηθίζει, καταγράφηκαν από την κάμερα σε ένα 9λεπτο μοντάζ με δάκρυα, άλματα χαράς και πανηγυρισμούς στα ισπανικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή