Akshata Murty: Η δισεκατομμυριούχος σύζυγος του Σούνακ ετοιμάζεται να επισκιάσει τον σύζυγό της

Η πάμπλουτη κληρονόμος λέγεται ότι είναι πλουσιότερη από τον βασιλιά Κάρολο λόγω του μεριδίου της 430 εκατομμυρίων λιρών στην αυτοκρατορία πληροφορικής του πατέρα της
Ρίσι Σούνακ

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας Rishi Sunak με τη σύζυγό του Akshata Murty βγαίνουν από την οδό Downing Street 10

Associated Press
3'

Έζησε κατά κάποιο τρόπο στη σκιά του συζύγου της, Ρίσι Σούνακ, όταν εξελέγη στην ηγεσία της Βρετανίας τον Οκτώβριο του 2022. Τώρα 18 μήνες μετά η 44χρονη Akshata Murty, επιστρέφει με τις διαθέσεις της να φάινονται από τη στιγμή που στάθηκε δίπλα στον σύζυγό της κατά την τελευταία έξοδό του από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό, σχεδόν γεωμετρικό κόκκινο, λευκό και μπλε φόρεμα, αξίας 390 λιρών από τον οίκο μόδας Omi Na Na και πανύψηλες λευκές γόβες - έμοιαζε περισσότερο με δήλωση προθέσεων παρά με ήσυχη ενδυμασία.

Britain Rishi Sunak

Η πολυεκατομμυριούχος, που λέγεται ότι αξίζει 500 εκατομμύρια λίρες χάρη στην αυτοδημιούργητη περιουσία του πατέρα της, έπρεπε να μειώσει τον πλούτο της κατά τη διάρκεια της θητείας της στο νούμερο 10 - αλλά τώρα που τα δεσμά της δουλειάς του συζύγου της έχουν «σπάσει», θα μπορούσε η Murty να χρησιμοποιήσει την πρόσφατη παγκόσμια πλατφόρμα της για να ξεκινήσει μια αυτοκρατορία μόδας;

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού και μητέρα δύο κοριτσιών, μπορεί επίσης να βρει τον δρόμο της να φορέσει ξανά δημιουργίες υψηλής ραπτικής, αφού την εγκατέλειψε, τουλάχιστον δημόσια, σε μια προσπάθεια να είναι πιο ελκυστική στους ψηφοφόρους των Συντηρητικών τον τελευταίο χρόνο.

Αυτό που είναι σαφές είναι ότι η Murty έχει ήδη το savoir faire της μόδας για να ακολουθήσει μια άλλη πρώην «πρώτη κυρία της Βρετανίας», τη Samantha Cameron, στον κόσμο του σχεδιασμού.

Κάποτε είχε ακόμη και μια ετικέτα μόδας, την Akshata Designs, ωστόσο, το επιχειρηματικό εγχείρημα έπεσε στο κενό και κατέρρευσε μετά από μόλις τρία χρόνια.

Τους τελευταίους μήνες έχει εγκαταλείψει την «πολυτέλεια» για την οποία έγινε για πρώτη φορά γνωστή όταν ο Rishi ήταν υπουργός Οικονομικών.

Britain Election

Ωστόσο, όταν η κρίση του κόστους ζωής άρχισε να μαίνεται υπό το βλέμμα των Συντηρητικών, η Murty στράφηκε σε πιο απλές ενδυμασίες, φορώντας πουκάμισα και πουλόβερ από τον αγαπημένο δημιουργό των μαμάδων της μεσαίας τάξης.

Η προεκλογική της γκαρνταρόμπα διαθέτει επίσης ένα ριγέ μίντι φόρεμα 225 λιρών α, το οποίο φόρεσε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2023 πριν από το συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος, καθώς και ένα πουκάμισο αξίας 34 λιρών.

Παρά το γεγονός ότι είναι κόρη δισεκατομμυριούχου, η Akshata έχει μιλήσει λυρικά για το πώς της αρέσουν τα «απλά» «καθημερινά πράγματα» στη ζωή.

Ωστόσο, ήταν μια πολύ διαφορετική ιστορία πριν έρθει ο Rishi στην εξουσία. Η κληρονόμος ήταν προηγουμένως γνωστή για το ότι φορούσε σύνολα σχεδιαστών που κορυφαίοι ειδικοί της μόδας ισχυρίζονται ότι ανταγωνίζονταν αυτά της Τζάκι Κένεντι. Με τον τίτλο της πάλαι ποτέ «πρώτης κυρίας» της Βρετανίας, η Murty μπορεί ακόμα να επισκιάσει τα επιτεύγματα του συζύγου της εάν ξεκινήσει την αυτοκρατορία μόδας που πολλοί υποψιάζονται ότι είναι πρόθυμη να κάνει.

Η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος λέγεται ότι είναι πλουσιότερη από τον βασιλιά Κάρολο λόγω του μεριδίου της 430 εκατομμυρίων λιρών στην αυτοκρατορία πληροφορικής του πατέρα της.

Τον Ιούλιο του 2023, η κ. Murty ονομάστηκε το πιο καλοντυμένο άτομο της Βρετανίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή