Στις ράγες έπεσε 3χρονο παιδί - Σώθηκε στιγμές πριν περάσει το τρένο

Μόλις 22 δευτερόλεπτα αργότερα, ένα τρένο περνάει με ταχύτητα  από τον σταθμό χωρίς να σταματήσει
Στις ράγες έπεσε 3χρονο παιδί - Σώθηκε στιγμές πριν περάσει το τρένο
1'

Δευτερόλεπτα πριν καταλήξει σε τραγωδία σώθηκε ένα παιδί από ήρωα εργαζόμενο αφού έπεσε σε σιδηροδρομική γραμμή, λίγο πριν περάσει ένα τρένο υψηλής ταχύτητας.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης κατέγραψαν τις δραματικές στιγμές στον σιδηροδρομικό σταθμό Newark Northgate στο Nottinghamshire τον περασμένο μήνα.

Το βίντεο των 36 δευτερολέπτων δείχνει το τρίχρονο αγόρι να περπατάει πίσω από δύο ενήλικες πριν τρέξει στην άκρη της πλατφόρμας.

Ένας άνδρας που ήταν μαζί με το παιδί φαίνεται να τρέχει στην πλατφόρμα, ενώ ένας εργαζόμενος σε μία ηρωική κίνηση πηδάει στις ράγες και ανεβάζει το αγόρι σε ασφαλές σημείο.

Μόλις 22 δευτερόλεπτα αργότερα, ένα τρένο περνάει με ταχύτητα από τον σταθμό χωρίς να σταματήσει.

«Νομίζω ότι το γεγονός πως ένα τρένο πέρασε μέσα από το σταθμό με ταχύτητα μόλις δευτερόλεπτα μετά τόνισε πόσο τραγικό θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα», δήλωσε η βοηθός εξυπηρέτησης πελατών του σταθμού Olivia Timms, η οποία είδε το περιστατικό.

«Ευτυχώς, όλοι επέστρεψαν στο σπίτι τους με ασφάλεια εκείνη την ημέρα και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα συμβαίνει κάθε μέρα», συμπλήρωσε .

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή