Ο Μπάιντεν επιμένει εν όψει εκλογών: «Παραμένω υποψήφιος και θα κερδίσω»

Παρά τις φωνές αμφισβήτησης, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επανέλαβε πως παραμένει στην κούρσα για δεύτερη θητεία στο αξίωμα.
Ο Μπάιντεν επιμένει εν όψει εκλογών: «Παραμένω υποψήφιος και θα κερδίσω»
AP.
1'

«Παραμένω υποψήφιος και θα κερδίσω πάλι» τις προεδρικές εκλογές, σημείωσε απόψε (05/07) ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζο Μπάιντεν, στον απόηχο του «κύματος» αμφισβήτησης εις βάρος του, μετά και τα τελευταία του λάθη. Ο Δημοκρατικός Πρόεδρος επανέλαβε ότι παραμένει στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου και «δεν θα επιτρέψω στην τηλεμαχία να σβήσει χρόνια δουλειάς», μιλώντας από το Ουισκόνσιν.

Νωρίτερα, η Δημοκρατική Κυβερνήτρια της Μασαχουσέτης, Μόρα Χίλι, προέτρεψε τον Μπάιντεν «να ακούσει τον αμερικανικό λαό και να εξετάσει με περίσκεψη εάν παραμένει η καλύτερη ελπίδα μας για να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ», καθώς μετά την καταστροφική τηλεμαχία εντάθηκαν οι ανησυχίες για την υγεία και τη διανοητική του κατάσταση.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τη Washington Post, o Γερουσιαστής Μαρκ Γουόρνερ προσπαθεί να συγκεντρώσει ομάδα άλλων Δημοκρατικών γερουσιαστών που θα ζητήσουν από τον Μπάιντεν να αποχωρήσει από την κούρσα.

Η εκπρόσωπος εκείνου, Ρέιτσελ Κόεν, ούτε επιβεβαίωσε, ούτε και διέψευσε ότι ο Γερουσιαστής πιστεύει πως ο Μπάιντεν πρέπει να αποσυρθεί. «Όπως και πολλοί άλλοι στην Ουάσινγκτον και τη χώρα, ο Γερουσιαστής Γουόρνερ πιστεύει ότι αυτές είναι κρίσιμες ημέρες για την εκστρατεία του Προέδρου και το ξεκαθάρισε στον Λευκό Οίκο», ανέφερε σε ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή