Mαντόνα: «Γιόρτασε» τον ένα χρόνο απο την ανάρρωσή της - «Η ζωή είναι όμορφη»

Η Mαντόνα γιόρτασε τη «θαυματουργή ανάκαμψη» από τη βακτηριακή μόλυνση που της άλλαξε τη ζωή και την έκανε να προσέχει περισσότερο την υγεία της.  «Η ζωή είναι όμορφη» δήλωσε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της
Η Μαντόνα γιόρτασε τον ένα χρόνο από την ανάρρωσή της
Η Μαντόνα γιόρτασε τον ένα χρόνο από την ανάρρωσή της
AP
3'

Η Μαντόνα «γιόρτασε» την ανάρρωσή της από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη μέσω Instagram, ένα χρόνο μετά τη νοσηλεία της που είχε προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία. Η «βασίλισσα της ποπ» αναφέρθηκε στην ανάρρωσή της μια μέρα μετά τον εορτασμό με φίλους.

Τον περασμένο Ιούνιο, η τραγουδίστρια του «Material Girl» εισήχθη στη ΜΕΘ για «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη». Πλέον αισθάνεται ευγνώμων για την αποκατάσταση της υγείας της καθώς θυμάται την νοσηλεία της πέρυσι.

Στο τέλος Ιουνίου του 2023, ο παραγωγός Guy Oseary ανακοίνωσε στο Instagram ότι η 65χρονη ποπ σταρ, βρισκόταν στην εντατική λόγω μιας «σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης» που ανέπτυξε μέρες πριν. «Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα», έγραψε. «Αναμένεται πλήρης ανάκαμψη».

https://www.instagram.com/p/C9DNjpZO2wT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και η πλήρης ανάκαμψη είναι ακριβώς αυτό που συνέβη. Ένα χρόνο μετά, η ποπ σταρ λέει ότι είναι ευγνώμων για τη "θαυματουργή" ανάρρωσή της μετά τον φόβο για την υγεία της «Πριν από ένα χρόνο σήμερα, μόλις είχα γυρίσει σπίτι από το νοσοκομείο αφού επιβίωσα από μια απειλητική για τη ζωή μου ασθένεια, μετά βίας μπορούσα να σταθώ στην αυλή μου», έγραψεσε μια ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή, 5 Ιουλίου. «Βίωσα μία θαυματουργή ανάρρωση και είχα μια καταπληκτική χρονιά».

Ολοκλήρωσε την ανάρτησή της γράφοντας: «Ευχαριστώ Θεέ. Η ζωή είναι όμορφη!», προσθέτοντας επίσης, «Καλή 4η Ιουλίου!» Μαζί με τη συγκινητική λεζάντα στο Instagram ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών από τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας που πέρασε στο Standard, High Line της Νέας Υόρκης με φίλους - μεταξύ των οποίων ο φωτογράφος Steven Meisel, ο σχεδιαστής Luar Raul Lopez και ο τραγουδιστής και συνεργάτης Arca.

madonna

Η Madonna είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη νοσηλεία της σε μια ανάρτηση στο Instagram που κοινοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου 2023, πέντε ημέρες πριν ξεκινήσει την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία Celebration, η οποία αργότερα προγραμματίστηκε εκ νέου. Η καλλιτέχνης ευχαρίστησε τότε τους θαυμαστές τους για τη «θετική τους ενέργεια, τις προσευχές και τα λόγια θεραπείας και ενθάρρυνσης», καθώς περιέγραφε το περιστατικό με την υγεία της.

«Έχω νιώσει την αγάπη σας. Είμαι στο δρόμο της ανάκαμψης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου» έγραφε η τραγουδίστρια. «Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Επίσης δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλευαν ακούραστα μαζί μου κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών για να δημιουργήσω το σόου μου, μισώ να απογοητεύσω οποιονδήποτε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή