Κέιτ Μίντλετον: «Κλείδωσε» η νέα δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να ετοιμάζει την επόμενη δημόσια εμφάνισή της σε μία συγκυρία που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον βρετανικό λαό
O πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον
O πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον
AP
3'

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα σκεφτόταν να επιστρέψει ξανά μετά το «Trooping the Colour» και πολλοί λένε ότι η επανεμφάνισή της θα γίνει πιθανότατα στο τουρνουά του Wimbledon. Οι προηγούμενοι μήνες ήταν δύσκολοι για την Κέιτ Μίντλετον, αλλά αφού έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της μάχης της με τον καρκίνο, όλα δείχνουν ότι πλέον οργανώνει το πρόγραμμά της για να επιστρέψει σταδιακά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η επιστροφή της έγινε στη στρατιωτική παρέλαση Trooping the Color, που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Ιουνίου στο Λονδίνο. Τώρα, αναμένεται ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα εμφανιστεί ξανά στο Wimbledon, το πιο διάσημο τουρνουά τένις του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος. Στόχος θα ήταν να καθησυχάσει εκ νέου τους πολίτες για την κατάσταση της υγείας της.

Πριν εμφανιστεί στη στρατιωτική παρέλαση, η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι υπάρχει «πρόοδος» στην υγεία της, αν και διευκρίνισε ότι εξακολουθεί να μην είναι «εκτός κινδύνου». Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση για την πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Sandringham, όπου εθεάθη για τελευταία φορά πριν ανακοινώσει μια «πετυχημένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα». Μετά από δύο μήνες φημολογίας, αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία».

Το Παλάτι του Κένσινγκτον διατηρεί απόλυτη μυστικότητα σχετικά με την υγεία της Δούκισσας του Κέμπριτζ. Ωστόσο, πολλοί εικάζουν ότι η επιστροφή της Kέιτ η οποία δεν συμμετείχε σε επίσημες υποχρεώσεις από τον περασμένο Ιανουάριο, θα μπορούσε να γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Κανείς από τον κύκλο της βασιλικής οικογένειας δεν έχει επιβεβαιώσει αν θα κάνει την εμφάνισή της στο Wimbledon στις 14 Ιουλίου, αλλά ούτε και κάποιος στην ομάδα της το διέψευσε. Το Παλάτι του Κένσινγκτον φαίνεται όμως ότι επιστρέφει σταδιακά στη ρουτίνα του.

Οι τελευταίες κινήσεις της Κέιτ

Την ίδια στιγμή, η νύφη του βασιλιά Καρόλου Γ' κάνει βήματα τις τελευταίες εβδομάδες για να ενισχύσει την ομάδα της. Διόρισε τη Νατάσα Άρτσερ ως το νέο της ανώτερο στέλεχος ιδιωτικού τομέα, τη γυναίκα που είναι δίπλα της από το 2007 και υπηρετεί ως προσωπική βοηθός. Επιπλέον, έφερε ένα νέο μέλος για να ηγηθεί του Βασιλικού Ιδρύματος του οποίου προεδρεύει. Ο σερ Ντέιβιντ Τζον Λιούις, που ανακηρύχθηκε ιππότης το 2021 από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', θα αναλάβει το ρόλο του διευθυντή του διοικητικού συμβουλίου. Αυτές οι κινήσεις υποδεικνύουν μία άμεση επιστροφή στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Τους τελευταίους μήνες, η Kέιτ έλαβε πολλή αγάπη από τον βρετανικό λαό και η ίδια εξέφρασε ξανά την ευγνωμοσύνη της σε μια δήλωση που μοιράστηκε πριν εμφανιστεί ξανά στην παρέλαση. Για την απουσία της από τη δημόσια ζωή και την κατάσταση της υγείας της, αποκάλυψε ότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές. «Εκείνες τις κακές μέρες, νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να αφήσεις το σώμα σου να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο και να νιώσεις καλά», εξέφρασε.

Επιπλέον, δήλωσε ότι ήλπιζε να συμμετάσχει σε «κάποιες δημόσιες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού», αν και είπε οτι «ακόμα δεν είμαι εκτός κινδύνου». «Μαθαίνω να είμαι υπομονετική, ειδικά μπροστά στην αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει αυτόν τον τόσο απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί», κατέληξε, δηλώνοντας ότι είχε ακόμα δουλειά μπροστά της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή