Μπραντ Πιτ: Έκλεψε την παράσταση με την αγαπημένη του Ινές ντε Ραμόν στο βρετανικό Γκραν Πρι

Ο 60χρονος αστέρας του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ και η κοπέλα του Ινές ντε Ραμόν, 34 ετών έκαναν τα φλας να αστράψουν στην τελευταία ημέρα του Βρετανικού Γκραν Πρι
AP
2'

Ο 60χρονος Μπραντ Πιτ και η κοπέλα του Ινές ντε Ραμόν, 34 ετών, προσθέτουν μια πινελιά αίγλης στη βροχερή τελευταία ημέρα του Βρετανικού Γκραν Πρι καθώς ενώθηκαν με άλλα διάσημα ονόματα στο Σίλβερστοουν.

Ο Μπραντ Πιτ έφτασε στο Βρετανικό Γκραν Πρι με την εντυπωσιακή του φίλη, Ινές ντε Ραμόν, καθώς ενώθηκαν με τους Τζέρι Χόρνερ, τον Γκόρντον Ράμσεϊ και την κόρη του Χόλι στην εκδήλωση. Ο 60χρονος ηθοποιός έδειχνε αγαπημένος με την καλλονή φίλη του, καθώς τράβηξαν την προσοχή ενώ περπατούσαν.

Η Ινές φαινόταν απίστευτη με ένα γαλάζιο φόρεμα και μπότες, ενώ ο Μπραντ ξεχώριζε από το πλήθος με ένα κίτρινο σακάκι και ένα ιδιόρρυθμο καπέλο. Οι αγώνες διήρκεσαν τέσσερις ημέρες φέτος, προσέλκυσαν μια σειρά από διάσημα πρόσωπα που ήθελαν να παρακολουθήσουν όλη τη δράση με γρήγορο ρυθμό. Σύμφωνα με το Page Six το διάσημο ζευγάρι, το οποίο συνδέθηκε για πρώτη φορά στo τέλoς του 2022 κάνει αρκετά συχνές δημόσιες εμφανίσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός και η Ινές ντε Ραμόν βλέπουν σοβαρά τη σχέση τους και στηρίζουν ο ένας τον άλλο στη διαδικασία των διαζύγιων τους. Οι «κακές γλώσσες» επιμένουν μάλιστα οτι ο γοητευτικός πρωταγωνιστής «δεν δίνει δεκάρα» για το τι σκέφτεται η πρώην σύζυγός του Αντζελίνα Τζολί εν μέσω του πολύκροτου διαζυγιου τους.

Μιλώντας αποκλειστικά στη DailyMail.com, πηγή με γνώση του θέματος είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι ο Μπραντ έχει συστήσει την Ινές στα «περισσότερα» από τα έξι παιδιά του, ενώ περιγράφει λεπτομερώς πώς ο ίδιος και η νέα του σύντροφος υπήρξαν πηγή υποστήριξης ο ένας στον άλλον και ότι «δέθηκαν» εν μέσω των χωρισμών τους.

Η Ινές στηρίζει τον Μπραντ κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης δικαστικής του διαμάχης με την Αντζελίνα, ακόμη και όταν η προπονήτρια υγείας των διασήμων αντιμετώπιζε και εκείνη την κατάρρευση του γάμου της. «Η Ινές κάνει το ίδιο για τον Μπραντ που δυστυχώς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το δύσκολο διαζύγιό του από την Άντζι», αποκάλυψε στενή φίλη του ηθοποιού. «Στην πραγματικότητα τους έδεσαν τα διαζύγιά τους και η σχέση τους έχει σοβαρέψει».