Ο εριστικος Μιτσκόσκι συνεχίζει - Καλεί Αμερικανούς επενδυτές στη... Μακεδονία!

Στο κόσμο του συνεχίζει να ζει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων
Ο εριστικος Μιτσκόσκι συνεχίζει - Καλεί Αμερικανούς επενδυτές στη... Μακεδονία!
1'

Σε μια ακόμη κατάφορη παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών προχώρησε ο πρωθυπουργός των Σκοπιων, Χρστιάν Μιτσκόσκι.

Αυτή τη φορά, ο εριστικός και ανιστόρητος Μιτσκόσκι, με βιντεοσκοπημένο του μήνυμα από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον απευθύνθηκε σε Αμερικανούς επενδυτές, τους οποίους κάλεσε να επενδύσουν στην «Μακεδονία», κάτι το οποίο φυσικά αποτελεί κατάφορη παραβίαση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι, στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του από την Ουάσιγκτον, αναφέρει:

«Αυτό που θέλω επίσης να σημειώσω είναι ο μεγάλος αριθμός διμερών συναντήσεων που θα έχω τις επόμενες ημέρες με ηγέτες κρατών που είναι μέλη της συμμαχίας ΝΑΤΟ. Ακόμη θα έχω συναντήσεις με επιχειρηματικούς κύκλους εδώ στις ΗΠΑ, όπου θα παρουσιάσω τις δυνατότητες που προσφέρει η Μακεδονία για επενδύσεις.

Θα αναγγείλω ακόμη μία νέα ξένη επένδυση από μία εταιρεία που είναι μεταξύ των 500 μεγαλύτερων εδώ στις ΗΠΑ, νέες επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και νέες θέσεις εργασίας για τους πολίτες της Μακεδονίας.

Αυτή είναι η βασική προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης στη Μακεδονία. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι θα αξιοποιήσω τις επόμενες μέρες στη Νέα Υόρκη για να συναντηθώ με τη μακεδονική διασπορά, τους Μακεδόνες μετανάστες», σημείωσε ο Μιτσκόσκι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή