Νεκρός από ηλεκτροπληξία 18χρονος που βούτηξε σε λίμνη – Φίλος του έκανε ΚΑΡΠΑ να τον σώσει

Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές

Νεκρός από ηλεκτροπληξία 18χρονος που βούτηξε σε λίμνη – Φίλος του έκανε ΚΑΡΠΑ να τον σώσει
2'

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η απόφαση μιας παρέας νεαρών να βουτήξουν στη λίμνη Smith Mountain έξω από το Roanoke της Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του New York Post, Η παρέα των νεαρών βρέθηκε στην περιοχή για να γιορτάσουν την 4η Ιουλίου. Η απόφαση να βουτήξουν στα νερά της λίμνης ήταν μοιραία καθώς ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία ενώ ένας φίλος του προσπάθησε με νύχια και με δόντια να τον κρατήσει στη ζωή κάνοντας του ΚΑΡΠΑ, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό παρά τις απέλπιδες προσπάθειές του.

Η παρέα των νεαρών εντόπισαν μία αποβάθρα και σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν ως βατήρα για να κάνουν τις βουτιές του στη λίμνη. Πρώτος στο νερό βούτηξε ο 18χρονος Jesse Hamric, ωστόσο μόλις έπεσε στα νερά της λίμνης οι φίλοι του παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι φίλοι του βούτηξαν για να τραβήξουν τον νεαρό έξω από το νερό «χτυπήθηκαν» από τον ηλεκτρισμό, ωστόσο δεν έδωσαν περισσότερο σημασία λόγω της κατάστασης. Ο ένας νεαρός άρχισε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον Hamric, ενώ ένας άλλος κάλεσε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε μετά από λίγο ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ο 18χρονος είχε φύγει από τη ζωή με τους διασώστες να διαπιστώνουν απλά τουν θάνατο του άτυχου 18χρονου.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας και θεωρούν ότι ο Jesse Hamric υπέστη ηλεκτροπληξία από καλώδια που φαίνεται να ακουμπούσαν το νερό και προέρχονται από μια γεννήτρια που εντοπίστηκε την αποβάθρα.

«Η αποβάθρα είναι ιδιωτική και προφανώς ο ιδιοκτήτης δεν έχει επισκεφθεί το μέρος για καιρό. Εκεί υπήρχε μια γεννήτρια που λειτουργούσε και φαίνεται ότι μερικά καλώδια ακουμπούσαν μέσα στο νερό τη στιγμή που βούτηξε ο νεαρός», ανέφερε μια πηγή από την αστυνομία.

Οι έρευνες για το τραγικό συμβάν παραμένουν σε εξέλιξη μέχρι να διεξαχθεί το τελικό συμπέρασμα, ενώ ειδικός ψυχολόγος επισκέφθηκε το Λύκειο, από το οποίο αποφοίτησε ο Jesse Hamric πριν από ένα μήνα, ώστε να μιλήσει με τους μαθητές που γνώριζαν τον νεαρό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή