Της χαμογέλασε η τύχη! Νίκησε τον καρκίνο – Κέρδισε και 5 εκατ. δολάρια σε τυχερά παιχνίδια

Παρά τα 5 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε σε τυχερό παιχνίδι η ηλικιωμένη γυναίκα δεν θέλει να σταματήσει να εργάζεται βοηθώντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
Η Ντόνα Όσμπορν κρατά το «βραβείο» της εφόσον κέρδισε 5 εκατ. δολάρια σε τυχερό παιχνίδι
Pennsylvania Lottery
2'

Ιδιαίτερα ευνοημένη από τη ζωή αλλά και την τύχη αποδείχθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Πενσυλβάνια, η οποία αφού κατάφερε να νικήσει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού, κέρδισε και 5 εκατομμύρια δολάρια σε τυχερό παιχνίδι.

Πρόκειται για τη Ντόνα Όσμπορν, η οποία λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της έπαιξε ένα τυχερό παιχνίδι, εφόσον νωρίτερα ακύρωσε το εισιτήριό της για μία πτήση, εξαιτίας των συνεχών καθυστερήσεων.

Η γυναίκα δεν γνωρίζει τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε, ωστόσο δήλωσε πως «σίγουρα θα επενδύσω μέρος του ποσού, ενώ μετά θα πάω στην Αλάσκα».

Ειδικότερα, η 75χρονη έφτασε στο αεροδρόμιο με την κόρη της εγκαίρως για την πτήση τους προς τη Φλόριντα. Εκεί διαπίστωσαν πως η πτήση θα είχε καθυστέρηση. Τότε η Όσμπορν αποφάσισε να ακυρώσει το δικό της εισιτήριο και να αφήσει την κόρη της να πετάξει μόνη της.

Επιστρέφοντας σπίτι, σταμάτησε σ' ένα κατάστημα και αγόρασε ένα δελτίο τυχερού παιχνιδιού, κάτι που συνήθιζε να κάνει κατά πολλά χρόνια. Αμέσως μετά, η ίδια δεν πίστευε στα μάτια της, διότι διαπίστωσε πως… κέρδισε και μάλιστα, ένα τεράστιο οικονομικό ποσό.

«Επέστρεψα στο κατάστημα και είπα: “Μπορείς να το ελέγξεις σε παρακαλώ; Είναι σωστό ή λάθος;” και ο υπάλληλος μου είπε πως “Είναι σωστό!”» Στη συνέχεια, τηλεφώνησε στην κόρη της, η οποία βρισκόταν ακόμη στο αεροδρόμιο και μοιράστηκε μαζί της τα ευχάριστα νέα. Ωστόσο η κόρη της δεν την πίστεψε αμέσως.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Όσμπορν χαρακτήρισε τη νίκη της ως γλυκόπικρη, διότι πρόσφατα ολοκλήρωσε την ακτινοθεραπεία για τον καρκίνο του μαστού, απ’ τον οποίο έπασχε.

Αν και συνταξιοδοτήθηκε επίσημα, εξακολουθεί να εργάζεται για να παρέχει βοήθεια σε πρόσωπα που το έχουν ανάγκη. Η ίδια δεν βλέπει κανέναν λόγο να σταματήσει τώρα, παρά τα 5 εκατομμύρια δολάρια που μόλις μεταφέρθηκαν... στον τραπεζικό της λογαριασμό.

*Με πληροφορίες από goodnewsnetwork

Σχετικές ειδήσεις