Σάρον Στόουν: «Έχασα 18 εκατ. δολάρια μετά το εγκεφαλικό»

«Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά με έφεραν πίσω. Όλα άλλαξαν. Η αίσθηση της όσφρησης, η όρασή μου, η αφή μου», ανέφερε η Σάρον Στόουν 
MICHAEL KOVAC/THE HOLLYWOOD REPORTER VIA GETTY
2'

Στην αποκάλυψη ότι έχασε 18 εκατ. δολάρια μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε προχώρησε η Σάρον Στόουν.

Όπως τόνισε σε συνέντευξή της στο «Hollywood Reporter» η Σάρον Στόουν: «Είχα αποταμιεύσει 18 εκατ. δολάρια, αλλά όταν είδα τον τραπεζικό μου λογαριασμό είχαν χαθεί όλα. Το ψυγείο μου, το τηλέφωνό μου, τα πάντα, ήταν σε ονόματα άλλων ανθρώπων. Δεν είχα καθόλου χρήματα».

Αυτή της η περιπέτεια ήταν η αφορμή για να αλλάξει τελείως τον τρόπο που σκέφτεται, καθώς ξεκίνησε να ασχολείται και με τη ζωγραφική.

«Ένας βουδιστής μοναχός μου είπε ότι μετενσαρκώθηκα στο ίδιο σώμα. Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά με έφεραν πίσω. Όλα άλλαξαν. Η αίσθηση της όσφρησης, η όρασή μου, η αφή μου. Δεν μπορούσα να διαβάσω για μερικά χρόνια. Πολλοί άνθρωποι νόμιζαν ότι θα πέθαινα» αναφέρει η Στόουν.

Διηγείται ότι αποφάσισε να προχωρήσει με τη ζωή της και να μην αφήσει αυτό το περιστατικό να της αλλάξει τη ζωή αρνητικα.

«Αποφάσισα να μην κολλήσω στο ότι είμαι άρρωστη ή σε οποιαδήποτε πικρία ή θυμό. Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ. Αλλά αν κρατάς την πίστη, ακόμα κι αν αυτή η πίστη έχει το μέγεθος ενός σπόρου μουστάρδας, θα επιβιώσεις. Έτσι, ζω για τη χαρά τώρα».

Όταν ερωτήθηκε για την οικονομική της κατάσταση μεγαλώντας απάντησε «Ο μπαμπάς μου έβγαζε 14.000 δολάρια το χρόνο και είχε τέσσερα παιδιά και θεωρούμασταν πλούσιοι στην κοινότητά μας επειδή είχα σχολικά παπούτσια και παπούτσια για παιχνίδι.

Μεγάλωσα σε ένα μέρος χωρίς φανάρια. Υπήρχαν 87 άτομα στην τάξη μου. Τα παιδιά οδήγησαν τα τρακτέρ τους στο σχολείο αφού έκαναν τις δουλειές τους. Αλλά ξέρετε τι, μόλις έμαθα ότι έχω βασιλικό γαλλικό αίμα.

Μόλις έκανα αυτή την εκπομπή στο PBS, Finding Your Roots , και αποδεικνύεται ότι είμαι συγγενής με τον Καρλομάγνο. Είμαι από μια μακρά σειρά βασιλιάδων στη Γαλλία».