Βρετανία: Συνελήφθη ο δολοφόνος με τη βαλλίστρα

Τέλος στο ανθρωποκυνηγητό - Συνελήφθη ο 26χρονος δολοφόνος, Κάιλ Κλίφορντ στη Βρετανία.

Βρετανία: Συνελήφθη ο δολοφόνος με τη βαλλίστρα
1'

Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό με τις αστυνομικές Αρχές συνελήφθη ο 26χρονος άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγο και τις δύο κόρες του διάσημου σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, John Hunt.

Ο Κάιλ Κλίφορντ, ο 26χρονος φερόμενος δράστης της άγριας δολοφονίας βρέθηκε τραυματισμένος στο νεκροταφείο Lavender Hill στο Ένφιλντ, ενώ φωτογραφίες του Sky News τον δείχνουν να απομακρύνεται με φορείο.

skynews-kyle-clifford-triple-murder_6623273.jpg

Η Κάρολ Χαντ και οι κόρες της Λουίζ και Χάνα εντοπίστηκαν από τον ίδιο τον σχολιαστή αγώνων νεκρές στο σπίτι τους στο Bushey του Hertfordshire το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι οι τρεις γυναίκες ήταν δεμένες, σε μία «στοχευμένη επίθεση» που είναι πιθανό να περιλάμβανε και «άλλα όπλα».

α

Νωρίτερα, εικόνες από κάμερα σπιτιού στην περιοχή δείχνει τον Κλίφορντ να απομακρύνεται με ψυχραιμία από τον τόπο του εγκλήματος βάζοντας στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου τη βαλλίστρα, το μεγάλο τόξο, που κρατούσε κάτω από ένα λευκό σεντόνι.

Ο Κλίφορντ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην στρατιώτης, ενώ εργαζόταν ως σεκιούριτι και μέχρι πρόσφατα διατηρούσε σχέση με ένα εκ των θυμάτων, την 25χρονη Λουίζ Χαντ.

Η αστυνομία έχει προειδοποιήσει ότι ο Κλίφορντ μπορεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος, γι' αυτό και προέτρεψε το κοινό να μην τον πλησιάσουν εάν τον δουν αλλά να καλέσουν την Άμεση Δράση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή