Βασίλισσα Καμίλα: Χαμογελαστή και ευδιάθετη παρακολούθησε αγώνα τένις μαζί την αδελφή της

Η βασίλισσα Καμίλα βρέθηκε στο τουρνουά στο Wimbledon - Ποιοι άλλοι έδωσαν το «παρών»
Η βασίλισσα Καμίλα με την αδελφή της στο τουρνουά τένις στο Wembledon
AP
2'

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η βασίλισσα Καμίλα παρακολούθησε τη δέκατη ημέρα του τουρνουά τένις του Wimbledon, συνοδευόμενη από τη μικρή της αδελφή.

Η 76χρονη βασίλισσα Καμίλα δείχνει να έχει αναλάβει μεγάλο μέρος των βασιλικών καθηκόντων. Η ίδια παρακολούθησε μαζί με την αδελφή της, την 75χρονη Αναμπέλ Έλιοτ αγώνα τένις, ενώ ο φωτογραφικός φακός τις «συνέλαβε» να συνομιλούν χαμηλόφωνα και συχνά να χαμογελούν.

Να σημειωθεί πως οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις, ενώ η βασίλισσα Καμίλα στήριξε ιδιαίτερα την αδελφή της όταν εκείνη πέρυσι έχασε τον σύζυγό της. Από την πλευρά της, η Αναμπέλ Έλιοτ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη βασίλισσα Καμίλα χαρακτηρίζοντάς τη «βράχο» στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου από τότε που εκείνος ανέλαβε τα ηνία του Ηνωμένου Βασιλείου. «Είναι ο βράχος του και κάτι παραπάνω» είχε πει η ίδια, συμπληρώνοντας πως «τον στηρίζει, τον εμπιστεύεται και τον έχει πολύ ψηλά».

Το «παρών» στη διοργάνωση, που λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του All England Lawn Tennis and Croquet Club στο Wimbledon της Αγγλίας, έδωσαν και οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Carole και Michael Middleton.

Χωρίς τον βασιλιά Κάρολο στο πλευρό της, η 76χρονη βασίλισσα, έγινε δεκτή από την πρόεδρο του Wimbledon, Debbie Jevans, η οποία τη συνόδευσε στο Centre Court για να συναντήσει τα ball boys και girls.

Φορώντας ένα κομψό ιβουάρ φόρεμα διακοσμημένο με καμηλοπαρδάλεις και ασορτί σουέντ γόβες, η βασίλισσα έδειχνε ευδιάθετη καθώς συνομιλούσε με κάθε μία από τις μαθήτριες που είχαν αναλάβει μία από τις πιο ζωτικές δουλειές του τουρνουά.

*Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις