Έρχεται η νέα συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι - Για ποια πράγματα θα μιλήσει

Την αποκάλυψη για τη νέα συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι έκανε ο βασιλικός συντάκτης Κρις Σιπ μέσω ανάρτησης στα social media
Twitter - Chris Ship
1'

Η επόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι έχει κανονιστεί! Χθες, Τετάρτη 10 Ιουλίου, το ITV ανακοίνωσε ότι ο 39χρονος Δούκας του Σάσεξ συμμετείχε σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τις τηλεφωνικές παραβιάσεις και υποκλοπές. Πρόκειται για το «Tabloids on Trial» που αναμένεται να προβληθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Ο βασιλικός συντάκτης του ITV, Κρις Σιπ έγραψε στο X, πως ο πρίγκιπας Χάρι «εξηγεί γιατί αγωνίζεται να αποκαλύψει τις παράνομες, όπως τις χαρακτηρίζει, δραστηριότητες των ταμπλόιντ εφημερίδων της Βρετανίας».

Η σχετική ενημέρωση ήρθε με δύο νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι από τη συνέντευξη. Το ένα πλάνο έδειχνε τον Δούκα του Σάσεξ μόνο του και το άλλο τον απαθανάτισε να κάθεται σ’ έναν καναπέ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

Ο γιος του βασιλιά Κάρολου έχει πρόσφατα εμπλακεί σε τέσσερις αγωγές κατά εκδοτών εφημερίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο για καταγγελίες για παραβίαση τηλεφώνου και άλλες παράνομες πράξεις.

*Με πληροφορίες από People

Σχετικές ειδήσεις