Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης που δολοφόνησε τις κόρες και τη σύζυγο παρουσιαστή του BBC

Νέα δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στη Βρετανία, με θύματα τρεις γυναίκες και ύποπτο έναν 26χρονο, ο οποίος φέρεται να τις σκότωσε με βαλλίστρα

Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης που δολοφόνησε τις κόρες και τη σύζυγο παρουσιαστή του BBC
1'

Xειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές πηγές το απόγευμα της Τετάρτης (10/7) στον δράστη που φέρεται να δολοφόνησε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, μέσα στο σπίτι τους στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο δράστης εντοπίστηκε σε νεκροταφείο. Ο 26χρονος Kyle Clifford βρέθηκε, σύμφωνα με τον Guardian, στην περιοχή του Enfield. Είχε προηγηθεί πολύωρο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, με τις Αρχές να προειδοποιούν τους κατοίκους να μην τον πλησιάζουν.

ypoptos1.jpg

Ο ύποπτος για την τριπλή δολοφονία

Σε βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, φαίνεται ο δράστης να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος μετά τις δολοφονίες, κουβαλώντας ένα μεγάλο αντικείμενο τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι.

sxoliastis.jpg

Ο σχολιαστής αγώνων του BBC John Hunt

Το σκηνικό της φρίκης αντίκρυσε ο ίδιος ο σχολιαστής, επιστρέφοντας στο σπίτι του, βρίσκοντας τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σοβαρά τραυματισμένες. Και οι τρεις τους κατέληξαν λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η μητέρα Κάρολ, 61 ετών, και οι κόρες της Λουίζ, 25 ετών και Χάνα, 28 ετών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν δεμένες πριν πυροβοληθούν σε μια «στοχευμένη επίθεση» που μπορεί να περιελάμβανε επίσης «άλλα όπλα», όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

kori1.jpg

H Louise Hunt, πρώην φίλη του υπόπτου για την τριπλή δολοφονία

kori2.jpg

H Hannah Hunt κόρη του σχολιαστή του BBC και θύμα της τριπλής δολοφονίας

bbc-syzygos.jpg

Ο Τζον Χαντ με τη σύζυγό του Κάρολ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή