Τζορτζ Σόρος: Ο γιος του Άλεξ αρραβωνιάστηκε την στενή συνεργάτιδα της Χίλαρι Κλίντον Χούμα Αμπεντίν

Ο 37χρονος γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του 

Τζορτζ Σόρος: Ο γιος του Άλεξ αρραβωνιάστηκε την στενή συνεργάτιδα της Χίλαρι Κλίντον Χούμα Αμπεντίν
1'

Ο Άλεξ Σόρος και η σύντροφός του και έμπιστη συνεργάτιδα της Χίλαρι Κλίντον, Χούμα Αμπεντιν επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Ο 37χρονος γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος ανακοίνωσε τον αρραβώνα στο Instagram, με μία φωτογραφία που τον δείχνει γονατιστό να κάνει πρόταση γάμου στην 48χρονη Αμπεντίν.

«Συνέβη... Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι, πιο ευγνώμονες ή πιο ερωτευμένοι», έγραψε ο Άλεξ Σόρος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/C9QM_Xovj1S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η New York Post σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η πρόταση έγινε πριν από έξι εβδομάδες, ενώ η πρώτη εμφάνισή τους είχε γίνει σε εστιατόριο στο Παρίσι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Για τον κόσμο των Κλίντον είναι ένα κλασσικό ζευγάρι. Ο Άλεξ είναι το τέλειο ταίρι για την Χούμα», είχε δηλώσει συνεργάτης της Χίλαρι Κλίντον.

Για την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ η Αμπεντίν θεωρείται «δεύτερη κόρη», ενώ ο πατέρας του Άλεξ, Τζορτζ Σόρος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον το 2016 με πάνω από 9,5 εκατομμύρια δολάρια.

https://www.instagram.com/p/C7hcjSKPyqw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινού φίλου, ενώ η Αμπεντίν έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον πρώην Γερουσιαστή Άντονι Γουάινερ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2010 έως το 2017.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή