Άγνωστος ξόδεψε 2.500 ευρώ για την κηδεία μιας γυναίκας που δεν γνώριζε - Του θύμισε την αδερφή του

Ο άνδρας μιλώντας στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφερε  ότι δεν περίμενε τίποτα σε αντάλλαγμα, αλλά απλώς άκουγε τη φωνή στην καρδιά του.
2'

Όταν μια νεαρή γυναίκα πέθανε πριν από την ώρα της στην ιταλική περιοχή της Απουλίας, ένας άγνωστος ένιωσε υποχρεωμένος να βοηθήσει τη θλιμμένη οικογένεια.

Πληρώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της κηδείας της γυναίκας, είπε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν περίμενε τίποτα σε αντάλλαγμα, αλλά απλώς άκουγε τη φωνή στην καρδιά του.

Η 25χρονη Ciela Ditano, βρήκε τραγικό θάνατο όταν μπήκε στον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας που διέμενε καθώς (ο ανελκυστήρας) πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση από τον 4ο όροφο.

Τις μέρες που ακολούθησαν, ο συντετριμμένος πατέρας και μητέρα, Τζουζέπε και Τζιούζι, δέχθηκαν μια απροσδόκητη χειρονομία από έναν άγνωστο.

Ο Στίβεν Παπαρνέσι, με καταγωγή από το Μιλάνο, είχε μετακομίσει στην επαρχία του Μπρίντιζι όπου εργάζεται ως προσωπικό συντήρησης σε ένα παλιό σπίτι και ονειρεύεται να γίνει καλλιτέχνης του tattoo και του δρόμου. Δεν είχε γνωρίσει ποτέ την Ντιτάνο, αλλά ο θάνατός της «ζωντάνεψε την τραγωδία» της αδερφής του, Κίμπερλι, η οποία επίσης πέθανε τραγικά σε ηλικία 19 ετών.

Παρά το γεγονός ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη πριν από 4 χρόνια, ο πόνος εξακολουθεί να παραμένουν για τον νεαρό άνδρα και με την είδηση ​​του θανάτου του Ντιτάνο επανήλθαν όλες οι κακές μνήμες.

«Άκουσα και είδα τους γονείς της βυθισμένους στον πόνο και ένιωσα αμέσως ότι έπρεπε να τους βοηθήσω», είπε ο Παρπανέζι στην Corriere del Mezzogiorno. «Η κατάστασή τους με άγγιξε βαθιά, και με αυτόν τον τρόπο, αποφάσισα να κάνω αυτή τη χειρονομία για να πάρω τουλάχιστον από την οικογένεια της Σιέλα ένα μέρος του οικονομικού βάρους, ελπίζοντας ότι θα είναι μια μικρή άνεση υπό αυτές τις συνθήκες».

Ο Παπαρνέσι, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, είχε δώσει 2.500 ευρώ ή περίπου 2.800 δολάρια στην κηδεία που είχε προσλάβει η οικογένεια.

«Εμείς οι νέοι ξοδεύουμε πάρα πολλά χρήματα άχρηστα, αλλά μπορώ να δώσω λίγα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη τώρα και δεν θα αλλάξει τη ζωή μου προς το χειρότερο», είπε ο Παπαρνέσι.

«Έκανα αυτό που μου είπε η καρδιά μου να κάνω».

Με πληροφορίες από goodnewsnetwork.org