Κρις Τζένερ: Υποβλήθηκε σε υστερεκτομή - «Θρηνώ που ξέρω ότι δεν θα ξαναμείνω έγκυος ποτέ»

Η Κρις Τζένερ αποκάλυψε ότι έχει όγκο στις ωοθήκες

Κρις Τζένερ: Υποβλήθηκε σε υστερεκτομή - «Θρηνώ που ξέρω ότι δεν θα ξαναμείνω έγκυος ποτέ»
2'

Η Κρις Τζένερ αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή μετά τον εντοπισμό όγκου στην ωοθήκη για να προλάβουν τον κίνδυνο να μεγαλώσει κι άλλο.

Η μητριάρχης των Καρντάσιανς ξέσπασε σε κλάματα στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας στο ριάλιτι της οικογένειας, όταν αποκάλυψε τα νέα στα παιδιά της. Οι γιατροί την συμβούλεψαν ότι ήταν «καλύτερα» να αφαιρέσει τις ωοθήκες και τη μήτρα της μετά την ανακάλυψη ενός μικρού όγκου και μίας κύστης. Στο πρόσφατο επεισόδιο ωστόσο η 68χρονη αποκάλυψε ότι πρέπει να υποβληθεί σε υστερεκτομή.

Όπως εξήγησε: «Ξεκίνησε ως ένα χειρουργείο για αφαίρεση ωοθηκών και σήμερα έλαβα ένα τηλεφώνημα. Βρήκαν κάτι, είμαστε εδώ για να το φτιάξουν».

«Θα αφαιρέσω κάτι που μου έδωσε τα έξι καλύτερα κομμάτια όλης της ζωής μου», είπε αναφερόμενη στην γέννηση των παιδιών της.

Η Κρις είναι μητέρα της 45χρονης Κόρτνεϊ, της 43χρονης Κιμ, της 40χρονης Κλόε, του 37χρονου Ρομπ και της 28χρονης Κένταλ Τζένερ και της 26χρονης Κάιλι Τζένερ.

Μιλώντας στην κάμερα παραδέχθηκε ότι είχε άγχος για την επέμβαση, ενώ συγκινήθηκε λέγοντας ότι «όταν είσαι νέα, ξεκινάς να μιλάς για το πώς θέλεις να φτιάξεις οικογένεια. Για 40, 50 χρόνια ήταν το μόνο πράγμα για το οποίο μιλόυσαμε. Και τώρα μιλάμε πάλι για αυτό αλλά από την άλλη πλευρά της διαδικασίας».

Η Κιμ και η Κλόε προσπάθησαν να φτιάξουν τη διάθεση της μαμάς τους διοργανώνοντας ένα πάρτι πριν την εγχείρησή της, με λουλούδια, μπαλόνια και μία τούρτα, η οποία έγραφε «It's not ovary yet» κάνοντας λογοπαίγνιο με την λέξη ωοθήκη (ovary) και την λέξη over.

Όταν η Κρις είδε την έκπληξη είπε «Νιώθω σαν να γέννησα ξανά» και εξομολογήθηκε ότι «Λάτρευα να είμαι έγκυος». «Θρηνώ ότι δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να μείνω έγκυος. Ήταν η πιο ωραία περίοδος στη ζωή μου. Η ζωή ήταν ωραία, η πιο ωραία περίοδος, τα πιο ωραία χρόνια».

https://www.instagram.com/reel/C9RLUp2RuL1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε τρέιλερ για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας η Κρις εμφανίζεται να λέει στην κάμερα: «Τελείωσα με την εγχείρηση μου και νιώθω υπέροχα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή