Κινέζα παρασύρθηκε στη θάλασσα όσο κολυμπούσε και διασώθηκε 37ώρες αργότερα και 80 χιλιόμετρα μακριά

«Η γυναίκα που αγνοούταν από τη Δευτέρα εντοπίστηκε από ένα φορτηγό πλοίο νωρίς την Τετάρτη, 36 ώρες μετά την εξαφάνισή της στα ανοικτά του νότιου άκρου της χερσονήσου Μπόσο», όπως ανακοίνωσε η ακτοφυλακή
1'

Μια πραγματικά απίστευτη περιπέτεια έζησε νεαρή Κινέζα που είχε βρεθεί για διακοπές στην Ιαπωνία.

Μια Κινέζα παρασύρθηκε στη θάλασσα ενώ κολυμπούσε σε Ιαπωνική παραλία καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσαν αξιωματούχοι τη νεαρή κοπέλα παρέσυραν ρεύματα 80 χιλιομέτρων.

Ωστόσο η περιπέτεια της νεαρής είχε αίσιο τέλος καθώς εν τέλει διασώθηκε 37 ώρες αργότερα, ύστερα από έρευνα που ξεκίνησε η ακτοφυλακή της Ιαπωνίας. Συγκεκριμένα η έρευνα ξεκίνησε όταν μια φίλη της νεαρής κάλεσε την ακτοφυλακή προκειμένου να ενημερώσει που η φίλη της είχε εξαφανιστεί ενώ κολυμπούσε στη Σιμόντα, μια πόλη νοτιοδυτικά του Τόκιο.

«Πιθανότατα παρασύρθηκε στη θάλασσα από ένα ρεύμα και ένα δυνατό άνεμο και έτσι το κολύμπι προς την στεριά έγινε πιο δύσκολο», είπαν οι ειδικοί.

Η γυναίκα που αγνοούταν από τη Δευτέρα εντοπίστηκε από ένα φορτηγό πλοίο νωρίς την Τετάρτη, 36 ώρες μετά την εξαφάνισή της στα ανοικτά του νότιου άκρου της χερσονήσου Μπόσο, όπως ανακοίνωσε η ακτοφυλακή.

Στη συνέχεια το πλοίο ζήτησε από ένα διερχόμενο δεξαμενόπλοιο να βοηθήσει. Δύο από τα μέλη του πληρώματος πήδηξαν στη θάλασσα και διέσωσαν τη γυναίκα. Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε αεροπορικώς με ελικόπτερο της ακτοφυλακής στη ξηρά.