Βρετανία: Ταυτοποιήθηκαν τα ανθρώπινα λείψανα που εντοπίστηκαν μέσα σε βαλίτσες στο Μπρίστολ

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για έναν άνδρα ο οποίος φέρεται να άφησε τις βαλίτσες με τα λείψανα στη γέφυρα του Μπρίστολ 

Βρετανία: Ταυτοποιήθηκαν τα ανθρώπινα λείψανα που εντοπίστηκαν μέσα σε βαλίτσες στο Μπρίστολ
Daily Mail
2'

Σε δύο ενήλικες άνδρες πιστεύεται ότι ανήκουν τα ανθρώπινα λείψανα που εντοπίστηκαν σε βαλίτσες στη γέφυρα Clifton Suspension στο Μπρίστολ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει τα ηνία της έρευνας αφότου έλαβε πληροφορίες ότι ο ύποπτος που αναζητούσαν είχε ταξιδέψει από το Λονδίνο στο Μπρίστολ το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν την φρικιαστική ανακάλυψη.

Ανθρωποκυνηγητό για έναν ύποπτο άνδρα

Την Πέμπτη εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για έναν άνδρα ο οποίος πιθανά άφησε τις βαλίτσες στη γέφυρα, πριν καταφέρει να τις ξεφορτωθεί πετώντας τις από την γέφυρα ύψους 76 μέτρων στο φαράγγι που βρίσκεται από κάτω.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, η αστυνομία ενημερώθηκε για έναν άνδρα ο οποίος κινούνταν ύποπτα στη γέφυρα με μία βαλίτσα.

Μέχρι να φτάσουν ωστόσο οι αστυνομικοί στο σημείο, ο άνδρας, τον οποίο περαστικοί περιέγραψαν ως «μαύρο, με μούσια, ντυμένο με ένα μαύρο καπέλο, μαύρο τζιν, μαύρο τζάκετ και μαύρα αθλητικά παπούτσια» είχε εξαφανιστεί αφήνοντας πίσω τη βαλίτσα.

bristol-ipoptos.jpg

Daily Mail

Ένας μάρτυρας δήλωσε ότι από την βαλίτσα έμοιαζε να στάζει αίμα, ενώ μία δεύτερη βαλίτσα ήταν στον δρόμο αμέσως μετά τη γέφυρα. Όπως αποκαλύφθηκε και οι δύο είχαν μέσα ανθρώπινα λείψανα, τα οποία τώρα εκτιμάται οτι ανήκουν σε δύο ενήλικες άνδρες.

Η αστυνομία διέταξε την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής η οποία ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail δεν έβγαλε κάποιο πόρισμα. Δεύτερη εξέταση είναι σε εξέλιξη.

Οι Αρχές σε ανακοίνωσή τους ζητούν από τους πολίτες σε περίπτωση που δουν τον ύποπτο άνδρα να μην τον πλησιάσουν και να καλέσουν την Άμεση Δράση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή