Είναι ο διασημότερος ηθοποιός του κόσμου αλλά δεν έχετε δει το πρόσωπό του

Έχει πάρει μέρος σε μερικές από τις κορυφαίες ταινίες των τελευταίων τριών δεκαετιών, αλλά ποτέ δεν έχετε δει το πρόσωπό του

Είναι ο διασημότερος ηθοποιός του κόσμου αλλά δεν έχετε δει το πρόσωπό του
Sony Pictures
2'

Έχει πάνω από 150 συμμετοχές τα τελευταία 30 χρόνια, είναι αγαπητός στις ομάδες ειδικών εφέ σε όλο το Χόλυγουντ χάρη στην ιδιαίτερη εμφάνισή του ωστόσο δεν ξέρει κανείς το πρόσωπό του!

Έχει συνεργαστεί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, την Αντζελίνα Τζολί, τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τη Μέριλ Στριπ. Έχει δουλέψει με τους καλύτερους σκηνοθέτες της κινηματογραφικής σκηνής και του έχουν δοθεί μεγάλοι ρόλοι.

Το πρόσωπό του είναι ένα μυστήριο, επειδή είναι γενικά καλυμμένος με προσθετικά, κοστούμια και μεγάλη δόση μακιγιάζ για τους ρόλους του, και το λεπτό του σώμα σημαίνει ότι οι ομάδες εφέ μπορούν να τον κάνουν να φαίνεται ογκώδης και σωματώδης όποτε θέλουν.

Έπαιξε το ζόμπι, τον Μπίλι Μπούτσερσον στο Hocus Pocus και συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο για να υποδυθεί τον Abe Sapien στο Hellboy και τον Faun στο Λαβύρινθο του Πάνα, αντίστοιχα.

Ο λόγος γίνεται για τον Νταγκ Τζόουνς. Ο Τζόουνς σαρώνει εδώ και χρόνια στο Χόλυγουντ και έχει συμμετάσχει σε βραβευμένες ταινίες που πήραν Όσκαρ (Λαβύρινθος του Πάνα) λόγω του καλύτερου μακιγιάζ και των κοστουμιών.

Doug Jones
Monday, June 30, 2008,IN Los Angeles. (AP Photo/Ric Francis)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, όχι μόνο προετοιμάζει τις ατάκες και τους τρόπους του, αλλά μελετά και τους χαρακτήρες σε βαθύτερο επίπεδο για να μπορεί να μεταφέρει το συναίσθημα χωρίς να προφέρει ούτε μια λέξη.

Παρόλο που σε πολλούς διάσημους αρέσει να επιδεικνύουν τα πρόσωπά τους και να κερδίζουν αναγνώριση για τη δουλειά τους, ο Τζόουνς προτιμά να είναι άγνωστος και να αφήνει τη δουλειά του να μιλάει.

Σε συνέντευξή του στο BuzzFeed, ο Τζόουνς δήλωσε: «Με προσλαμβάνουν επειδή είμαι ένας ψηλός, αδύνατος τύπος - με άλλα ταλέντα, ελπίζω».

Ο Ντελ Τόρο έπλεξε επίσης το εγκώμιο του Τζόουνς δηλώνοντας στο BuzzFeed:«Mπορεί να εκφραστεί μέσα από στρώματα λατέξ, ακρυλικού και σιλικόνης. Είναι ένας πολύ σπάνιος καλλιτέχνης, υπάρχουν πολύ λίγοι που είναι πραγματικοί ηθοποιοί. Ο Νταγκ είναι ένας πραγματικός ηθοποιός», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα

16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα