ΗΠΑ: Γυναίκα αστυνομικός κάνει τους άντρες να... παρακαλούν να τους περάσει χειροπέδες

Η αστυνομικός τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, ενώ τα σχόλια από τους χρήστες του Twitter για τα προσόντα της δίνουν και παίρνουν

ΗΠΑ: Γυναίκα αστυνομικός κάνει τους άντρες να... παρακαλούν να τους περάσει χειροπέδες
2'

Πτώμα βρέθηκε χθες Πέμπτη 11/07 στην παραλία Χόλιγουντ της Φλόριντα και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Ωστόσο, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχεία του νεκρού, η υπόθεση έχει γίνει viral για άλλους λόγους.

Η είδηση συγκεκριμένα, έχει ταξιδέψει μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όχι όμως για τη σφοδρότητα του εγκλήματος, καθώς το πτώμα βρέθηκε και γυμνό, αλλά για την εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας Ντανιέλε Ντε Αντράντε.

Η αστυνομικός τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, ενώ τα σχόλια από τους χρήστες του Twitter για τα προσόντα της δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν πως θα ήταν απόλυτα πρόθυμοι να ταξιδέψουν μέχρι τη Φλόριντα για να... τους περάσει χειροπέδες η Ντανιέλε.

danielly

Ακόμη, κάποιοι το πήγαν σε άλλο επίπεδο λέγοντας πως ευχαρίστως θα παρίσταναν τους νεκρούς στη παραλία προκειμένου η αστυνομικός να τους ψάξει, ενώ υπήρξαν και πιο ακραίοι. Μάλιστα, ένας χρήστης έγραψε πως θα την άφηνε να του φερθεί σαν να ήταν ο Ρόντεϊ Κίνγκ (ο άντρας που έπεσε θύμα τεσσάρων λευκών αστυνομικών, στο Λος Άντζελες το 1991, επεισόδιο που προκάλεσε εξεγέρσεις που οδήγησαν σε 50 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες). Άλλος χρήστης αναφερόμενος στο περιστατικό αστυνομικής βίας με θύμα τον Τζορτζ Φλόιντ, είπε «Θα την άφηνα να βάλει το γόνατό της στον λαιμό μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας OutKick, η εντυπωσιακή αστυνομικός υπηρετεί στο Σώμα από το 2011 και μάλιστα είχε απολυθεί στο πλαίσιο περικοπών που έκανε η αστυνομία. Ωστόσο προσελήφθη εκ νέου και απέσπασε ορισμένες διακρίσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο μάλιστα έκανε ιδιωτικό όταν άρχισε να «βομβαρδίζεται» από επισκέπτες.

dany-02
dany-06

dany-04
danielle1

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή