Βραζιλία: Συνελήφθη καταζητούμενος βαρώνος ναρκωτικών - Τον «έκαψε» ανάρτηση της γυναίκας του

Η αστυνομία τον εντόπισε παρακολουθώντας τις αναρτήσεις της γυναίκας του

Βραζιλία: Συνελήφθη καταζητούμενος βαρώνος ναρκωτικών - Τον «έκαψε» ανάρτηση της γυναίκας του
Mirror
1'

Στα «δίχτυα» των Αρχών πιάστηκε καταζητούμενος βαρόνος ναρκωτικών, όταν η σύζυγός του δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο καταζητούμενος Ρόναλντ Ρόλαντ επί δύο χρόνια κατάφερνε να ξεγλιστρά από τις αρχές μαζί με τη σύζυγό του Αντρέζα ντε Λίμα και την κόρη τους. «Αχίλλειος πτέρνα» του βαρόνου ναρκωτικών αποτέλεσαν οι δημοσιεύσεις της γυναίκας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εκπομπή Fantastico του ειδησεογραφικού περιοδικού TV Globo, η Λίμα ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στα social media και με αυτό τον τρόπο κατάφεραν οι αστυνομικοί να αποκρυπτογραφήσουν την τοποθεσία τους.

Μάλιστα ανέβαζε φωτογραφίες από διάφορες τοποθεσίες και χώρες, όπως η Κολομβία, η Γαλλία και το Ντουμπάι. Οι αναρτήσεις κατέστησαν αρκετά εύκολο για τις αρχές να εντοπίσουν τις κινήσεις τους.

Η σύλληψη ολοκληρώθηκε όταν η ομοσπονδιακή αστυνομία της Βραζιλίας έκανε έφοδο στο σπίτι τους την ώρα που κοιμούνταν. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν οκτώ ακόμη άτομα και κατάσχεσαν χρήματα, ναρκωτικά, όπλα και διάφορα οχήματα.

Επιπλέον, ο 50χρονος είχε διασυνδέσεις με αρκετά καρτέλ ναρκωτικών σε όλο το Μεξικό και φέρεται να ξέπλυνε περίπου 1 δισεκατομμύριο λίρες. Μάλιστα, φαίνεται να χρησιμοποιούσε επιχείρηση με μπικίνι που διατηρούσε η γυναίκα του, για να «ξεπλένει» μέρος των χρημάτων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή