Ο Έλον Μασκ επικροτεί τον Φειδία Παναγιώτου και αυτός το χαίρεται με την καρδιά του στο κρεβάτι του

«Ο Φειδίας είναι σωστός. Πολύ σημαντική απόφαση» σχολιάζει ο Μασκ, αναπαράγοντας την ανάρτηση του Κύπριου ευρωβουλευτή.
2'

Διαδικτυακή συνομιλία φαίνεται να άνοιξαν ο Έλον Μασκ μαζί με τον Κύπριο Youtuber και Ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου.

Σήμερα το πρωί ο ιδρυτής της Tesla, ανέβασε ένα Tweet στο οποίο επικροτεί μια ανάρτηση του Φειδία, μέσω της οποίας ο Ευρωβουλευτής σχολιάζει την εκ νέου υποψηφιότητα της Ουρσουλα φορ ντερ Λάιεν για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μάλιστα λέει πως θα κάνει δημοσκόπηση μεταξύ των ακόλουθων του προκειμένου να αποφασίσει αν θα την στηρίξει ή όχι.

«Ο Φειδίας είναι σωστός. Πολύ σημαντική απόφαση» σχολιάζει ο Μασκ, αναπαράγοντας την ανάρτηση του Κύπριου ευρωβουλευτή.

Νωρίτερα σήμερα, ο Έλον Μασκ είχε συγχαρεί τον Φειδία για την εκλογή του στην Ευρωβουλή

Με τη σειρά του λοιπόν και ο Φειδίας, αγουροξυπνημένος πριν καλά - καλά σηκωθεί από το κρεβάτι ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο φυσικά μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του. Ο Παναγιώτου παρουσίασε τους επαίνους του Μασκ, ως προβολή της Κύπρου, παρότι το βίντεο είχε ως θέμα την εκλογή του ίδιου.

Πιθανότατα το timing αυτής της διαδικτυακής συζήτησης και των επαίνων δεν είναι τυχαίο. Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση της κόντρας του ιδρυτή της Tesla με την Ευρωπαϊκή Ένωση αναφορικά με τη διαφάνεια. ο Μασκ είχε ισχυριστεί ότι του είχε γίνει πρόταση να λογοκρίνει το περιεχόμενο του Χ προκειμένου ν' αποφύγει το πρόστιμο, όπως έκαναν άλλες πλατφόρμες. Ωστόσο, δεν έδωσε κανένα απολύτως στοιχείο γι' αυτό τον ισχυρισμό.

Ο Φειδίας δεν έχασε χρόνο και με βίντεο του μέσα από την άδεια αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, χαρακτήριζε τον ισχυρισμό του Μασκ ως πολύ σοβαρό, στηρίζοντας τον ανοιχτά.

Ο Φειδίας οφείλει μεγάλο μέρος της δημοσιότητας του στον Έλον Μασκ, καθώς για τρεις μήνες κοιμόταν έξω από το γραφείο του μέχρι ο ιδρυτής του Χ, να πειστεί να τον αγκαλιάσει.