Απολύθηκε από το BBC o Graziano Di Prima - Κατηγορήθηκε για βία εναντίον πρώην συντρόφου του

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά o διάσημος χορογράφος κατηγορείται ότι κλώτσησε και χτύπησε την πρώην σύντροφό του

Graziano di Prima Χορευτής
1'

Εκτός εκπομπής βρέθηκε ο γνωστός χορογράφος και χορευτής, Γκρατσιάνο Ντι Πρίμα αφού οι αρμόδιοι του BBC έκριναν πως θα έπρεπε να εξεταστούν πρώτα αν ήταν βάσιμες οι πληροφορίες, πως η πρώην σύντροφός του Ζάρα Μακντέρμοντ έπεσε από τον ίδιο, θύμα βίας στα παρασκήνια.

Σύμφωνα με όσα γράφουν ξένα μέσα ενημέρωσης, ορισμένοι θεωρούν πως είχε επανειλημμένα βίαιη και ανάρμοστη συμπεριφορά με λεκτικές και σωματικές επιθέσεις.

Ο Ντι Πρίμα, ο οποίος έγινε διάσημος τα τελευταία χρόνια για τις χορευτικές του ικανότητες, από τηλεοπτικά σόου είπε στους οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν θα είναι πλέον μέρος της επερχόμενης σειράς, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

«Λυπάμαι βαθιά για τα γεγονότα που οδήγησαν στην αποχώρησή μου από το Strictly . Το έντονο πάθος μου και η αποφασιστικότητά μου να κερδίσω μπορεί να επηρέασαν το πρόγραμμα προπόνησής μου», ανέφερε μεταξύ άλλων, μολονότι μέχρι πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει.

«Αν και σέβομαι τη διαδικασία του Ανθρώπινου Δυναμικού στο BBC αναγνωρίζω ότι είναι σωστό μόνο για χάρη της εκπομπής να απομακρυνθώ». Τη συγκεκριμένη εκπομπή την παρακολουθούν πάνω από 10 εκατομμύρια άτομα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:27ΑΠΟΨΕΙΣ

Cirque de la France