Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ: Σοκαρισμένος ο Μπορέλ - «Απαράδεκτες πράξεις βίας»

Η ανάρτηση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ: Σοκαρισμένος ο Μπορέλ - «Απαράδεκτες πράξεις βίας»
AP
1'

Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ καταδίκασε σήμερα την επίθεση που διαπράχθηκε εναντίον του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε «σοκαρισμένος» μέσω X.

«Είμαι σοκαρισμένος εξαιτίας της είδησης της επίθεσης κατά του (σ.σ. πρώην) προέδρου Τραμπ, την οποία καταδικάζω σθεναρά. Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες απαράδεκτων πράξεων βίας κατά πολιτικών», τόνισε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας.

Παγκόσμιος σάλος έχει ξεσπάσει μετά την απόπειρα δολοφονίας του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας στην Πενσυλβάνια έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα ο Ντόναλντ Τραμπ να τραυματιστεί την ώρα που βρισκόταν στο βήμα.

Εικόνες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με τον Ντόναλντ Τραμπ να φέρει αίματα στο πρόσωπο είναι σοκαριστικές ενώ αμέσως έκαναν τον γύρο του κόσμου. Παράλληλα, φαίνονται οι άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών να τρέχουν και να δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοιό προστασίας γύρω από εκείνον.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή