Τραμπ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόπειρα της δολοφονίας του - Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του πολίτη που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα της δολοφονίας του, ενώ τόνισε πως «μια σφαίρα διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού αυτιού»

Τραμπ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόπειρα της δολοφονίας του - Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά
AP
2'

Στην πρώτη δήλωσή του ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του τόνισε ότι «πυροβολήθηκα με μια σφαίρα που διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού αυτιού μου», ενώ επισήμανε πως «είναι απίστευτο μια τέτοια πράξη να λαμβάνει μέρος στη χώρα μας». Παράλληλα, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων κατέθεσε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πολίτη που έχασε τη ζωή του.

Η πρώτη δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του

Ειδικότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του Truth Social είπε ότι «κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς άκουσα έναν ήχο σφυρίγματος, πυροβολισμούς και αμέσως ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα».

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών και όλες τις αρχές επιβολής του νόμου για την ταχεία ανταπόκρισή τους στους πυροβολισμούς που μόλις έλαβαν χώρα στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Το πιο σημαντικό, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ατόμου που σκοτώθηκε, καθώς και στην οικογένεια ενός άλλου ατόμου που τραυματίστηκε σοβαρά. Είναι απίστευτο ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να λάβει χώρα στη χώρα μας.

»Τίποτα δεν είναι γνωστό αυτή τη στιγμή για τον σκοπευτή, ο οποίος είναι τώρα νεκρός. Πυροβολήθηκα με μια σφαίρα που διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού αυτιού μου. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς άκουσα έναν ήχο σφυρίγματος, πυροβολισμούς και αμέσως ένιωσα τη σφαίρα να διαπερνά το δέρμα. Είχα μεγάλη αιμορραγία και τότε συνειδητοποίησα τι συνέβαινε. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική».

Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Παγκόσμιος σάλος έχει ξεσπάσει μετά την απόπειρα δολοφονίας του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας στην Πενσυλβάνια έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα ο Ντόναλντ Τραμπ να τραυματιστεί την ώρα που βρισκόταν στο βήμα.

Εικόνες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με τον Ντόναλντ Τραμπ να φέρει αίματα στο πρόσωπο είναι σοκαριστικές ενώ αμέσως έκαναν τον γύρο του κόσμου. Παράλληλα, φαίνονται οι άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών να τρέχουν και να δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοιό προστασίας γύρω από εκείνον.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή