Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η πρώτη εμφάνιση του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος του αποχώρησε από την Πενσιλβάνια και μετέβη στο Νιου Τζέρσεϊ

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η πρώτη εμφάνιση του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ
1'

Το αεροπλάνο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ στο Νιου Τζέρσεϊ τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

Ο κυβερνήτης της Πενσιλβάνια Τζος Σαπίρο αργά τη νύχτα του Σαββάτου έκανε γνωστό ότι ο Τραμπ αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έφυγε από την πολιτεία.

«Υπό την προστασία των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ και με την βοήθεια της Αστυνομίας της Πενσιλβάνια ο πρώην πρόεδρος Τραμπ έχει αποχωρήσει από το Μπάτλερ», έγραψε ο Σαπίρο στο Χ. «Η Λόρι κι εγώ είμαστε ευγνώμονες που η ομάδα του αναφέρει ότι είναι καλά και του ευχόμαστη πλήρη και γρήγορη ανάρρωση».

Η αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας της εκστρατείας του Μάργκο Μάρτιν κοινοποίησε βίντεο που δείχνει τον Τραμπ να αποβιβάζεται από αεροπλάνο στο Νιούαρκ, γράφοντας στο Χ «Δυνατός και ανθεκτικός. Δεν θα σταματήει ποτέ να πολεμά για την Αμερική».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή