ΗΠΑ: 75χρονη που νίκησε τον καρκίνο του μαστού κέρδισε 5 εκατ. δολάρια σε ξυστό

Ξεπέρασε την περιπέτειά της και κέρδισε και το ξυστό 

ΗΠΑ: 75χρονη που νίκησε τον καρκίνο του μαστού κέρδισε 5 εκατ. δολάρια σε ξυστό
Pennsylvania Lottery
2'

Μια γυναίκα στην Πενσιλβάνια κέρδισε πρόσφατα 5 εκατομμύρια δολάρια παίζοντας ξυστό.

Έχοντας μόλις νικήσει τον καρκίνο του μαστού λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, η Donna Osborne διάλεξε το νικητήριο ξυστό, αφού πρώτα χρειάστηκε να ακυρώσει μια πτήση λόγω συνεχών καθυστερήσεων.

«Δεν ξέρω τι θα έκανα από εδώ και πέρα στη ζωή μου, πρέπει να συνεχίσω να προχωρώ», δήλωσε η Osborne, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κρατικής λοταρίας. «Νομίζω ότι θα επενδύσω ένα μέρος του βραβείου, σίγουρα, αλλά μετά θα πάω στην Αλάσκα!».

Είχε φτάσει στο αεροδρόμιο με την κόρη της εγκαίρως για την πτήση τους προς τη Φλόριντα, ωστόσο το αεροπλάνο καθυστερούσε συνεχώς - τόσες πολλές φορές που η Osborne αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδιά της, αφήνοντας την κόρη της να πετάξει μόνη της.

Επιστρέφοντας στο σπίτι της, σταμάτησε σε ένα Speedway και διάλεξε το πρώτο ξυστό που βρήκε μπροστά της - ακριβώς όπως είχε κάνει δεκάδες φορές σε όλη της τη ζωή. Η Οsborne δεν πίστευε στα μάτια της, καθώς οι κύκλοι του ξυστού αποκάλυπταν τους χαρακτήρες του επάθλου.

Πήγα πίσω στο κατάστημα και είπα, «Μπορείτε να το ελέγξετε αυτό; Είναι σωστό ή λάθος;», είπε η Osborne. Τότε ο υπάλληλος την ενημέρωσε πως είναι σωστό. Στη συνέχεια η τυχερή γυναίκα τηλεφώνησε στην κόρη της, η οποία βρισκόταν ακόμη στο αεροδρόμιο.

Η Osborne περιέγραψε τη νίκη της στο ξυστό ως γλυκόπικρη, αφού πρόσφατα είχε ολοκληρώσει ακόμη έναν κύκλο χημειοθεραπειών για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Αν και έχει συνταξιοδοτηθεί επίσημα, εξακολουθεί να εργάζεται και δεν βλέπει κανένα λόγο να σταματήσει τώρα, παρά τα 5 εκατομμύρια δολάρια που μόλις μπήκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή