Πέθανε σε ηλικία 53 ετών η Σάνεν Ντόχερτι

Ανείπωτος θρήνος για την δημοφιλή ηθοποιό που έδινε μάχη με τον καρκίνο
1'

Παγκόσμιος θρήνος για τον χαμό της Σάνεν Ντόχερτι, που έφυγε από τη ζωή μετά από τη μάχη της με τον καρκίνο, σε ηλικία 53 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή δημοσιογράφος του People. «Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος Leslie Sloane, σε μια αποκλειστική δήλωση, την Κυριακή 14 Ιουλίου.

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη», συνέχισε.

Σάνεν Ντόχερτι: Η προφητική δήλωση πριν τον θάνατό της - «Θα είναι δύσκολο αν πεθάνω πριν από τη μητέρα μου»

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου»’, είπε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας του podcast «Let's Be Clear». «Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη».

Και συνέχισε: «Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα».

Σχετικές ειδήσεις