Σάνεν Ντόχερτι: Η προφητική δήλωση για την κηδεία της που «τσακίζει» κόκαλα

Η Σάνεν Ντόχερτι νικήθηκε από τον καρκίνο σε ηλικία 53 ετών «βυθίζοντας» στην θλίψη όλο το Χόλιγουντ
2'

Μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, η Σάνεν Ντόχερτι άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο (13/7), όπως γνωστοποίησε το «People».

Η 53χρονη ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή για τον ρόλο της ως «Μπρέντα» στο «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» πάλεψε γενναία με την επάρατη νόσο, αλλά δεν τα κάταφερε.

Η ίδια είχε μιλήσει αρκετές φορές για την μάχη της με τον καρκίνο μέσα από το podcast «Let's Be Clear» και πολλές φορές είχε προαναγγείλει το τέλος της.

Συγκλονιστική ήταν η δήλωση που είχε κάνει η ηθοποιός για την κηδεία της, η οποία, θα ήθελε να είναι σαν «μια γιορτή αγάπης».

Η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί: «Έχω στιγμές που τα νιώθω όλα αυτά και εύχομαι κάτι διαφορετικό με τη ζωή μου, αλλά πάντα πρέπει να κοιτάζω την άλλη πλευρά και να λέω: "Λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις; Και θα είχε τόσο αντίκτυπο και νόημα όσο αυτό; Προφανώς, το μεγαλύτερό μου θέμα είναι ότι δεν θέλω να πεθάνω πολύ νωρίς, επειδή έχω πολλά να πετύχω, οπότε αυτό βαραίνει το μυαλό μου».

«Δεν θέλω να ταφώ, αλλά να αποτεφρωθώ», είχε πει, ενώ για το ποιοι θέλει να παρευρεθούν στην κηδεία της, είχε πει πως «υπάρχει μία μικρή λίστα με τους ανθρώπους που προτιμά εκείνη και μία «πάρα πολύ μεγάλη» με τους άλλους.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί», είχε προσθέσει η ηθοποιός.

Σχετικές ειδήσεις