«Βασιλική επιστροφή» για την Κέιτ με εντυπωσιακή εμφάνιση εν μέσω χειροκροτημάτων

Η Κέιτ συνοδευόμενη από την πριγκίπισσα Σαρλότ, φωτογραφήθηκε γελώντας και χαιρετώντας τον κόσμο

Η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας χαιρετάει το πλήθος καθώς μαζί με την πριγκίπισσα Σάρλοτ φτάνουν στο Κέντρο Κορτ ενόψει του τελικού του απλού ανδρών στο πρωτάθλημα τένις Wimbledon στο Λονδίνο

Associated Press
1'

Με ένα σχετικά λιτό αλλά αρκετά εντυπωσιακό μοβ φόρεμα, τα μαλλιά σε χαλαρές μπούκλες σε συνδιασμό με χρυσά κοσμήματα, συνοδεύτηκε η 2η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, εν μέσω της θεραπείας της κατά του καρκίνου.

Η Κέιτ συνοδευόμενη από την πριγκίπισσα Σαρλότ, φωτογραφήθηκε γελώντας και χαιρετώντας τον κόσμο, παίρνοντας τις θέσεις τους, εν μέσω χειροκροτημάτων στις θέσεις των επισήμων για τον τελικό του Γουίμπλεντον.

Είναι η 2η δημόσια εμφάνισή της, μετά το Trooping the Colour για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου τον περασμένο μήνα.

Ο Tobias Kormind, διευθύνων σύμβουλος της 77 Diamonds, του μεγαλύτερου διαδικτυακού κοσμηματοπωλείου διαμαντιών της Ευρώπης, δήλωσε: «Στο Wimbledon, η Kate συχνά επιλέγει πολύτιμους λίθους ή μαργαριτάρια σε καλοκαιρινά χρώματα και επιλέγει τακτικά προσιτά κοσμήματα, ενώ πάντα συνδυάζεται άψογα με το κομψό πνεύμα του Wimbledon και τα πράσινα και μοβ χρώματα.

Και στους δύο τελικούς πέρυσι, η Kate φόρεσε ένα επιχρυσωμένο βραχιόλι αξίας 150 λιρών με ακουαμαρίνες, ενώ για τους τελικούς των ανδρών φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από πράσινο όνυχα αξίας 45 λιρών.

Στον τελικό των γυναικών πέρυσι, επέλεξε ένα συναισθηματικό κομμάτι - τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια που φορούσε στη βάφτιση του γιου της πρίγκιπα Λούις.