«Χτυποκάρδια στο Beverly Hills»: Η τραγική σύμπτωση με τον θάνατο του «Ντίλαν» και της «Μπρέντα»

Μεγάλωσε η λίστα των πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς του Beverly Hills που έχουν φύγει από τη ζωή
2'

Παγκόσμια θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι, το Σάββατο (13/7), μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο, με την λίστα των πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς του «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» που έχουν φύγει από τη ζωή, να μεγαλώνει

Οι πρωταγωνιστές του «Beverly Hills» που έφυγαν από τη ζωή

Λουκ Πέρι: Έφυγε από τη ζωή στην ίδια ηλικία με τη Σάνεν Ντόχερτι

Ήταν το 2019, όταν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Λουκ Πέρι, ο «Ντίλαν» της αγαπημένης σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν σε καταστολή.

Η τραγική συγκυρία ήταν ότι την ίδια ημέρα το δίκτυο Fox ανακοίνωσε το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέρι δεν είχε υπογράψει για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα καθώς πρωταγωνιστoύσε στη σειρά «Riverdale», που βασίζεται στα αγαπημένα κόμιξ «Archie», υποδυόμενος τον πατέρα του κοκκινομάλη ήρωα.

Η Σάνεν Ντόχερτι είχε πει για τον θάνατο του Λουκ Πέρι: «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να κλαίω. Τον αγαπώ και ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Ντίλαν μου».

Ντέιβιντ Γκέιλ: Ο τηλεοπτικός αρραβωνιαστικός της Σάνεν Ντόχερτι έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες πριν από εκείνη

Ο Ντέιβιντ Γκέιλ υποδύθηκε τον Stuart Carson – τον αρραβωνιαστικό της Μπρέντα Γουόλς (Σάνεν Ντόχερτι) – στο «Beverly Hills, 90210». Τον Ιανουάριο του 2024 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών

Η είδηση του θανάτου είχε επιβεβαιωθεί από τον επί χρόνια φίλο του, Πίτερ Φεριέρο, παρουσιαστή του ποντκαστ Beverly Hills, 90210 Rewatch.

Joe E. Tata: Ο ηθοποιός του «Beverly Hills» έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών το 2022

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του "Νατ", στη δημοφιλή σειρά Beverly Hills 90210 έφυγε από τη ζωή, μετά από μακροχρόνια μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο ηθοποιός Τζεντ Άλαν που συμμετείχε στην δημοφιλή σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 84 ετών. Είχε υποδυθεί τον πατέρα του Στιβ Σάντερς.

Σχετικές ειδήσεις