Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Αποκαλύπτεται το προφίλ του δράστη - Νέες φωτογραφίες

Πλούσιο φωτογραφικό ντοκουμέντο που δείχνει ξεκάθαρα το πρόσωπο του Κρουκς
TMZ
2'

Το πρόσωπο του 20χρονου δράστη Τόμας Μάθιου Κρούκς, έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό ΤΜΖ.

Το πρόσωπο του ενόπλου που προσπάθησε να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ έχει πλέον αποκαλυφθεί - και μοιάζει με τον μέσο έφηβο.

Οι φωτογραφίες του δράστη Τόμας Μάθιου Κρουκς ήρθαν στην επιφάνεια για πρώτη φορά από τότε που επιχείρησε να πυροβολήσει θανάσιμα τον Τραμπ από μια ταράτσα κοντά στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια το Σάββατο.

Σε μια εικόνα, ο Κρούκς χαμoγελάει και φοράει γυαλιά, μαζί με ένα μπλουζάκι με την αμερικανική σημαία.

Μια δεύτερη εικόνα δείχνει τον Κρούκς να χαμογελά, ενώ φοράει ένα μαύρο καπέλο και ρόμπα ενώ κρατάει ένα δίπλωμα μαζί με μια γυναίκα σε κάτι που φαίνεται να είναι μια τελετή αποφοίτησης. Και οι δύο φωτογραφίες απαθανατίζουν τον Κρούκς ως έφηβο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τoυ Νew York Times, ο Κρούκς αποφοίτησε από το Λύκειο Bethel Park το 2022 και ήταν εγγεγραμμένος ως Ρεπουμπλικανός ψηφοφόρος, αλλά επίσης δώρισε 15 δολάρια σε μια επιτροπή πολιτικής δράσης των Δημοκρατικών.

Ως γνωστόν, ο Κρούκς πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, καθώς προσπάθησε να σκοτώσει τον Τραμπ, την ώρα που ο πρώην πρόεδρος εκφωνούσε ομιλία στο κατάμεστο συλλαλητήριο του Σαββάτου. Ο Κρούκς ήταν 20 ετών κατά τη στιγμή του θανάτου του.

Ο Τραμπ, ο οποίος πυροβολήθηκε στο αυτί, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για περίθαλψη πριν πάρει εξιτήριο. Τρεις παρευρισκόμενοι πυροβολήθηκαν επίσης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και ένας σκοτώθηκε, ενώ άλλοι δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.