Αποκάλυψη Associated Press: Αστυνομικός προσπάθησε να εμποδίσει τον Κρουκς

Νέες πληροφορίες  για την απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ 
Associated Press
1'

Ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας ανέβηκε στην οροφή και συνάντησε τον Κρουκς, ο οποίος σημάδεψε τον αστυνομικό με την καραμπίνα του πριν πυροβολήσει τον Τραμπ.

Αυτό αναφέρει το Associated Press προσθέτοντας ο αστυνομικός υποχώρησε από τη σκάλα και ο Crooks πυροβόλησε γρήγορα προς τον Τραμπ και τότε τον πυροβόλησαν ελεύθεροι σκοπευτές της Μυστικής Υπηρεσίας, όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι, οι οποίοι μίλησαν στο Associated Press υπό τον όρο της ανωνυμίας.

H κατάσταση των τραυματιών

Στο μεταξύ σε σταθερή κατάσταση συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι δύο τραυματίες.

Η αστυνομία της πολιτείας της Πενσυλβάνια παρείχε νέα ενημέρωση για τα άλλα δύο θύματα που τραυματίστηκαν στην επίθεση χθες.

Είπαν ότι τα δύο άτομα, τα οποία αναφέρθηκε νωρίτερα ότι βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση, είναι τώρα σε σταθερή κατάσταση.

Το όνομα του ατόμου που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο συλλαλητήριο του Ντόναλντ Τραμπ δόθηκε νωρίτερα στη δημοσιότητα.

Ονομάστηκε το άτομο που σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς στη συγκέντρωση του Τραμπ ως ο 50χρονος Κόρεϊ Κομπερατόρε, πρώην πυροσβέστης.

Η αδελφή του θύματος έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook: "Το συλλαλητήριο του Τραμπ στην Πενσυλβάνια στοίχισε τη ζωή στον αδελφό μου, τον Κόρεϊ Κομπερατόρε. Το μίσος για έναν άνθρωπο αφαίρεσε τη ζωή του ανθρώπου που αγαπούσαμε περισσότερο".

Ο κυβερνήτης της Πενσιλβάνια Τζος Σαπίρο αναγνώρισε επίσης τον Κομπερατόρε σε συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας ότι το θύμα έπεσε πάνω στην οικογένειά του για να την προστατεύσει από τον δράστη. Είπε ότι η επίθεση ήταν "απολύτως απαράδεκτη και τραγική".