Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ - FBI: Δεν υπάρχουν ενδείξεις για ψυχολογικά προβλήματα του 20χρονου

Το FBI εξακολουθεί να εργάζεται για να αποκτήσει πρόσβαση στο τηλέφωνο του Crooks, το οποίο αποστέλλεται σε εργαστήριο, σύμφωνα με το γραφείο

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ - FBI: Δεν υπάρχουν ενδείξεις για ψυχολογικά προβλήματα του 20χρονου
AP
1'

Το FBI δεν έχει ακόμη εντοπίσει μια υποκείμενη ιδεολογία για τον δράστη, αλλά η έρευνα βρίσκεται στα πρώτα της στάδια, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ειδικός πράκτορας του FBI Pittsburgh Kevin Rojek. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για προβλήματα ψυχικής υγείας αυτή τη στιγμή, είπε.

Σε αυτό το σημείο, ο Rojek είπε ότι το FBI πιστεύει ότι ο ύποπτος, ο 20χρονος Thomas Matthew Crooks, έδρασε μόνος του και ότι δεν υπάρχουν ανησυχίες για τη δημόσια ασφάλεια αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι ο Crooks είχε προηγούμενες αλληλεπιδράσεις με τις αρχές επιβολής του νόμου πριν από το Σάββατο, είπε ο Rojek, σημειώνοντας ότι η οικογένεια φαίνεται να συνεργάζεται στην έρευνα αυτή τη στιγμή. Το γραφείο πιστεύει ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας αγοράστηκε από τον πατέρα του Crooks.

Το FBI εξακολουθεί να εργάζεται για να αποκτήσει πρόσβαση στο τηλέφωνο του Crooks, το οποίο αποστέλλεται σε εργαστήριο, σύμφωνα με το γραφείο.

Ο πυροβολισμός ερευνάται ως εγχώρια τρομοκρατική ενέργεια, είπε το FBI, προσθέτοντας ότι το γραφείο έχει λάβει πάνω από 2.600 υποδείξεις ήδη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή