Κέιτ Μίντλετον: Όλο το γήπεδο την χειροκροτούσε όρθιο - Πώς απάντησε η μέλλουσα βασίλισσα

Αναγνώστης χειλιών αποκάλυψε την αντίδραση της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην αντίδραση των θεατών με την παρουσία της στον τελικό του Γουίμπλεντον.

Κέιτ Μίντλετον: Όλο το γήπεδο την χειροκροτούσε όρθιο - Πώς απάντησε η μέλλουσα βασίλισσα
Getty Images
3'

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο Γουίμπλεντον και αποθεώθηκε από το κοινό που σηκώθηκε όρθιο και την χειροκροτούσε όταν μπήκε στο κεντρικό γήπεδο μαζί με την κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ και την αδελφή της Πίπα Μίντλετον.

Αναγνώστης χειλιών αποκάλυψε την αντίδραση της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην υποδοχή των θεατών στον τελικό του Γουίμπλεντον.

Καθώς η 9χρονη Σάρλοτ και η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον έμπαιναν στο γήπεδο και κατευθύνονταν προς τις θέσεις τους στο Royal Box έγιναν δεκτές με θερμά χειροκροτήματα από το γήπεδο που είχε σηκωθεί όρθιο και επευφημούσε την πριγκίπισσα.

Μητέρα και κόρη παρακολούθησαν μαζί με την Πίπα Μίντλετον τον τελικό μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Αλκαράθ να νικάει με 3-0 σετ. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Τζορτζ έλειπαν, καθώς βρίσκονταν στο Βερολίνο για τον τελικό του Euro 2024.

Σύμφωνα με τον ειδικό που ανέλυσε τις αντιδράσεις της Κέιτ και της κόρης της, η πριγκίπισσα Σάρλοτ έμοιαζε ελαφρώς μπερδεμένη, όταν έφτασαν στις θέσεις τους, με την Κέιτ να την καθοδηγεί και την Πίπα να ακολουθεί. Η μέλλουσα βασίλισσα, η οποία έχει αποσυρθεί από τα κοινά εν μέσω της θεραπείας που ακολουθεί για τον καρκίνο είπε ευχαριστώ στην γυναίκα που τις συνόδεψε στις θέσεις του και χαιρέτησε το πλήθος που όρθιο χειροκροτούσες τις δυο πριγκίπισσες. Μάλιστα είπε «γεια» σε θεατές και γυρνώντας στην Ντέμπορα Τζέβανς, πρόεδρο του Γουίμπλεντον της είπε «τόσο γλυκό».

Η Κέιτ απένειμε το κύπελλο του Γουίμπλεντον στον Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος κέρδισε το Γκραν Σλαμ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η πριγκίπισσα και η κόρη της μίλησαν με τον τενίστα εκτός γηπέδου, αποκαλύπτωντας ότι παρακολουθούσε τους αγώνες του από την τηλεόραση.

Η Κέιτ είπε στον Ισπανό: «Αυτή είναι η Σάρλοτ, σε επευφημούσε. Είχες την στήριξή της». Ο Αλκαράθ απάντησε: «Χαίρομαι που σας γνωρίζω», με την πριγκίπισσα να του λέει: «Παρακολουθήσαμε πολύ στην τηλεόραση, οπότε είναι υπέροχο που επιτέλους σας γνωρίζουμε», πριν επαναλάβει τον εαυτό της, καθώς ο τενίστας δυσκολευόταν να την ακούσει.

kate-alcarraz.jpg

Πηγή: Daily Mail

Η Σάρλοτ στεκόταν ντροπαλά δίπλα στην μητέρα της και χαμογελούσε στον Αλκαράθ ενώ μιλούσαν και η θεία της Πίπα στεκόταν πίσω τους χαμογελαστή. Η Κέιτ πριν απονείμει το έπαθλο στον Αλκαράθ, συνεχάρη και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η πριγκίπισσα η οποία φορούσε ένα φόρεμα αξίας 1.295 λιρών, βρετανικής φίρμας πριν την έναρξη του τελικού των ανδρών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με την 21χρονη Έμα Ραντουκάνου και άλλες τενίστριες, οι οποίες προσέφεραν στην Κέιτ μία ανθοδέσμη με λουλούδια.

Μάλιστα η μικρή πριγκίπισσα υποσχέθηκε στην τενίστρια με αμαξίδιο Λούσι Σούκερ ότι θα προσπαθήσει να παίζει τένις μαζί με την μητέρα της.

Η Κέιτ μιλώντας στην Ραντουκάνου της είπε «Ήταν τόσο δύσκολο να σε δούμε να φεύγεις», καθώς αποκλείστηκε στον 4ο γύρο, με την νικήτρια του US Open να της λέει ότι ήταν «απίθανο» να έχει την στήριξη της πριγκίπισσας και «να την βλέπει εδώ τόσο υγιή και χαρούμενη».

Η κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Σάρλοτ, που φορούσε ένα πουά φόρεμα αξίας 70 λιρών ήταν ενθουσιασμένη και φωτογραφήθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο μαζί με την Ραντουκάνου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή