Aπέσυρε τηλεοπτική διαφήμιση με τον δράστη της απόπειρας κατά Τραμπ γνωστή εταιρεία

Η BlackRock είπε ότι η διαφήμισή της για το 2022 παρουσίαζε έναν δάσκαλο από το γυμνάσιο Bethel Park, όπου ο Crooks αποφοίτησε από την ίδια χρονιά

Aπέσυρε τηλεοπτική διαφήμιση με τον δράστη της απόπειρας κατά Τραμπ γνωστή εταιρεία
1'

Η BlackRock απέσυρε παλιότερη διαφήμισή της πριν από μερικά χρόνια, που έδειχνε τον Thomas Matthew Crooks, δράστη της απόπειρας δολοφονίας κατά του Αμερικανού πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Οι εικόνες της εμφάνισης του Crooks στη διαφήμιση άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αφού αναγνωρίστηκε από αξιωματούχους ως ο ένοπλος που πυροβόλησε σε συγκέντρωση της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ το Σάββατο.

Η BlackRock είπε ότι η διαφήμισή της για το 2022 παρουσίαζε έναν δάσκαλο από το γυμνάσιο Bethel Park, όπου ο Crooks αποφοίτησε από την ίδια χρονιά. Ο Crooks ήταν ένας από τους πολλούς μαθητές που «εμφανίστηκαν για λίγο στο παρασκήνιο».

«Η απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Τραμπ είναι αποτρόπαια», ανέφερε η BlackRock σε ανακοίνωσή της. «Είμαστε ευγνώμονες που ο πρώην Πρόεδρος Τραμπ δεν τραυματίστηκε σοβαρά και σκεφτόμαστε όλους τους αθώους περαστικούς και τα θύματα αυτής της απαίσιας πράξης, ειδικά το άτομο που σκοτώθηκε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή