Αγωνία για 19χρονο Βρετανό αγνοούμενο στην Τενερίφη - Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα σε δύσβατο σημείο

Η ισπανική αστυνομία διέκοψε την επίσημη έρευνα μετά από 13 ημέρες, αλλά σήμερα ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε ένα πτώμα

Αγωνία για 19χρονο Βρετανό αγνοούμενο στην Τενερίφη - Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα σε δύσβατο σημείο
1'

Ένα πτώμα το οποίο πιστεύεται ότι ανήκει στον εδω και 4 εβδομάδες αγνοούμενο 19χρονο Βρετανό τουρίστα, βρέθηκε σε απόκρυμνη περιοχή στην Τενερίφη.

Ο Τζέι Σλέιτερ, ειδικευόμενος οικοδόμος, από το Λανκσάιρ, εξαφανίστηκε το πρωί της 17ης Ιουνίου στο νησί της Τενερίφης, προκαλώντας μια τεράστια αναζήτηση.

Η ισπανική αστυνομία διέκοψε την επίσημη έρευνα μετά από 13 ημέρες, αλλά σήμερα ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε ένα πτώμα, το οποίο αν και δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί πιστεύεται ότι ανήκει στον 19χρονο.

Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι μπορεί να πέθανε μετά από «ατύχημα ή πτώση στη δυσπρόσιτη περιοχή όπου βρέθηκε», αλλά ότι η αυτοψία θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ένα ελικόπτερο χρησιμοποιήθηκε για την ανάκτηση του πτώματος χρησιμοποιώντας ένα βαρούλκο επειδή το έδαφος ήταν τόσο απότομο, με αξιωματούχους να συντονίζονται με εμπειρογνώμονες ορεινής διάσωσης της Πολιτοφυλακής.

Βρήκαν επίσης υπάρχοντα και ρούχα που ανήκαν στον έφηβο.

Η φιλανθρωπική οργάνωση αγνοουμένων LBT Global αποκάλυψε ότι τα λείψανα βρέθηκαν κοντά στην τελευταία γνωστή τοποθεσία όπου το κινητό του Τζέι έκανε ping κοντά στο απομακρυσμένο χωριό Masca στα βορειοδυτικά της Τενερίφης μέσα σε ένα άνυδρο τοπίο από βραχώδεις χαράδρες επενδεδυμένες με κάκτους.

Στο τελευταίο τηλεφώνημά του σε έναν φίλο του ο Τζέι του είπε ότι είχε χαθεί, ήταν σοβαρά αφυδατωμένος και είχε μόνο 1% μπαταρία στο κινητό του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή