Η πιο τρυφερή φωτογραφία παρά την ήττα της Αγγλίας - Σαρλότ και Λούις βλέπουν το παιχνίδι

Η μαμά στον τελικό του Γουίμπλετον, ο μπαμπάς στον τελικό του Euro και τα παιδιά στο...σπίτι

Η πιο τρυφερή φωτογραφία παρά την ήττα της Αγγλίας - Σαρλότ και Λούις βλέπουν το παιχνίδι
1'

Ένα τρυφερό φωτογραφικό στιγμιότυπο της πριγκίπισσας Σαρλότ και του πρίγκιπα Λούις, να παρακολουθούν τον τελικό του Euro 2024, μοιράστηκαν Ουίλιαμ και Κέιτ.

Στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγραψαν: «Αγγλία, η ομαδική δουλειά, το σθένος και η αποφασιστικότητά σας αποτέλεσαν έμπνευση για όλους μας, μικρούς και μεγάλους. Συγχαρητήρια στην Ισπανία».

sarlot-louis.jpg

Και μπορεί η Αγγλία να ηττήθηκε από την Ισπανία, που αναδείχθηκε για 4η φορά Πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο Ουίλιαμ και ο μεγαλύτερος γιος του, ο πρίγκιπας Τζορτζ, παρακολούθησαν από τις κερκίδες τον τελικό.

Πατέρας και γιος ξέσπασαν από χαρά όταν ο Κόουλ Πάλμερ ισοφάρισε στο 73ο λεπτό.

Αλλά και οι δύο είχαν το κεφάλι τους στα χέρια τους, καθώς το όνειρο της Αγγλίας να τερματίσει 58 χρόνια θλίψης κατέρρευσε...

Λίγο αργότερα ο Ούλιαμ έγραφε στο X: «Αυτή τη φορά απλά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Είμαστε όλοι ακόμα τόσο περήφανοι για εσάς. Μετά @England. W."

Ο βασιλιάς Κάρολος έστειλε επίσης μήνυμα υποστήριξης στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και στην ομάδα της Αγγλίας.

Σε μια πολυάσχολη εβδομάδα αθλητισμού, η Κέιτ, στη 2η εμφάνισή της, απένειμε το τρόπαιο στον τελικό του Γούιμπλετον, στον Κάρλος Αλκαράθ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή