Σάνεν Ντόχερτι: Μόλις μία μέρα πριν πεθάνει κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και παραιτήθηκε της διατροφής

Παγκόσμιος θρήνος για τον χαμό της Σάνεν Ντόχερτι, που έφυγε από τη ζωή μετά από τη μάχη της με τον καρκίνο, σε ηλικία 53 ετών
2'

Λίγες ημέρες πριν πεθάνει η Σάνεν Ντοχέρτι πίστευε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της, Κερτ Ισβαριένκο καθυστερούσε να της δώσει το διαζύγιο, προκειμένου να αποφύγει να της πληρώσει διατροφή.

«Δεν είναι σωστό να επιτραπεί στον Κερτ να καθυστερήσει το διαζύγιό μας με την ελπίδα ότι θα πεθάνω προτού υποχρεωθεί να μου δώσει διατροφή, ενώ συνεχίζει να ζει τη ζωή του και αποφεύγει τις ευθύνες του απέναντι στην ετοιμοθάνατη σύζυγό του, για περισσότερα από 11 χρόνια», είχε πει η ηθοποιός.

Ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της ισχυρίστηκε ο Ισβαριένκο ήθελε να οριστικοποιήσει το διαζύγιό τους από τον Σεπτέμβριο του 2023 αλλά εκείνη αρνήθηκε συμφωνία διακανονισμού.

«Ο Κερτ δεν περιμένει απλώς να πεθάνει η Σάνεν. Θέλει το καλύτερο για εκείνη και θέλει να μπορέσουν και οι δύο να αφήσουν πίσω τους αυτή την υπόθεση και να προχωρήσουν», είπε δικηγόρος του.

Ωστόσο όπως αποκαλύπτεται η Σάνεν Ντόχερτι, μόλις μία ημέρα πριν από τον θάνατό της, την Παρασκευή 12 Ιουλίου υπέβαλε επίσημη αίτηση διαζυγίου, χωρίς να διεκδικεί διατροφή.

«Εσκεμμένα παραιτούμαι για πάντα κάθε δικαιώματος να λαμβάνω υποστήριξη συζύγου ή συντρόφου», έγραφε η διάσημη ηθοποιός.

Η κατάθεση επιβεβαίωσε ότι και οι δύο πρώην ζήτησαν από το δικαστήριο να τερματίσει οποιαδήποτε υποστήριξη.

Η Shannen Doherty η οποία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 14 Ιουλίου σε ηλικία 53 ετών, προετοιμαζόταν πολύ καιρό για τον θάνατο της. Μάλιστα σε μια από τις συνεντεύξεις της είχε πει για την κηδεία της.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί. Θέλω να είναι μια γιορτή αγάπης», είχε πει.