Σάνεν Ντόχερτι: Υπέγραψε το διαζύγιό της μία μέρα πριν πεθάνει - Η σπαρακτική της εξομολόγηση

Η Σάνεν Ντόχερτι συμφώνησε να οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, Κουρτ Ισουαριένκο, μόλις ένα 24ωρο πριν πεθάνει. Πριν απο λίγους μήνες, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωνε οτι θέλει να ζήσει και να αγαπήσει ξανά
H Nτόχερτι με τον πρώην σύζυγό της
ΑΡ
3'

Η Σάνεν Ντόχερτι υπέγραψε έγγραφα για να διευθετήσει το διαζύγιο στις 12 Ιουλίου, ενώ ο πρώην σύζυγός της υπέγραψε με τη σειρά του τα σχετικά έγγραφα στις 13 Ιουλίου, την ίδια μέρα που η δημοφικής ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια είχε συμφωνήσει να διευθετήσει το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της Κουρτ Ισουαριένκο, τις ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το PEOPLE, η ηθοποιός υπέγραψε αίτηση παραίτησης από τη διατροφή του συζύγου της στις 12 Ιουλίου, μόλις μία ημέρα πριν πεθάνει. Συμφώνησε επίσης σε μια «προεπιλογή ή αδιαμφισβήτητη λύση» του γάμου τους, υποδεικνύοντας ότι οι δυο τους είχαν ολοκληρώσει αμοιβαία τη διαδικασία διαζυγίου τους εξωδικαστικά.

«Τα μέρη έχουν συνάψει γραπτή συμφωνία σχετικά με την περιουσία τους και τα δικαιώματά τους γάμου ή οικιακής σχέσης, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης, το πρωτότυπο της οποίας υποβάλλεται ή έχει υποβληθεί στο δικαστήριο», αναφέρουν τα έγγραφα.

Ο Ισβαριένκο υπέγραψε το έγγραφο την επόμενη μέρα, στις 13 Ιουλίου, την ίδια μέρα που το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι ο Ντόχερτι πέθανε σε ηλικία 53 ετών. Πέρυσι, η ηθοποιός είχε μιλήσει στο PEOPLE για την περιπέτειά της με τον καρκίνο. Διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015, έπεσε σε ύφεση από το 2017 έως το 2019, όταν επέστρεψε ο καρκίνος. Αργότερα αποκάλυψε ότι ήταν μεταστατικός καρκίνος σταδίου 4.

«Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή»

«Όταν ρωτάς τον εαυτό σου, «Γιατί εγώ; Γιατί έπαθα καρκίνο;» και μετά «Γιατί επανήλθε ο καρκίνος μου;» Γιατί είμαι στο στάδιο 4;», αυτό σε κάνει να αναζητήσεις έναν μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή», εξηγούσε στο PEOPLE τον Νοέμβριο. «Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία. Δεν έχω τελειώσει με το να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο», είπε. «Απλώς δεν τελείωσα».

Παρά τη διάγνωση, η Ντόχερτι μοιράστηκε την επιθυμία της να συνεχίσει να ζει και να απολαμβάνει. Στους μήνες πριν από τον θάνατό της, συζήτησε ειλικρινά για τη ζωή της το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον — στο podcast της Let's Be Clear, τόσο σε σόλο επεισόδια όσο και με καλεσμένους.

«Οι άνθρωποι απλώς υποθέτουν ότι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να περπατήσεις, δεν μπορείς να φας, δεν μπορείς να δουλέψεις», είπε στο PEOPLE. «Μας βάζουν σε τόπο χλοερό πολύ νωρίς. Τελειώσατε, είστε "συνταξιούχοι" (λένε) και δεν είστε. Είμαστε ζωντανοί και έχουμε τόσο διαφορετική άποψη για τη ζωή. Είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να εργαστούμε, να αγκαλιάσουμε τη ζωή και να συνεχίσουμε να προχωράμε».

Η Ντόχερτι και ο Ισβαριένκο παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2011. Το αστέρι της σειράς «Beverly Hills, 90210» υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2023 μετά από 11 χρόνια γάμου. Πριν από το θάνατο της, οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μια επίμαχη μάχη διαζυγίου, με την Ντόχερτι να ισχυρίζεται ακόμη και στα έγγραφα νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ο Ισβαριένκο «είχε άδεια να παρατείνει το διαζύγιό μας με την ελπίδα ότι θα πεθάνω πριν υποχρεωθεί να με πληρώσει».

Ο δικηγόρος του αμφισβήτησε αυτόν τον ισχυρισμό, λέγοντας ότι είχε προσφέρει μια συμφωνία διευθέτησης τον Οκτώβριο του 2023, αποδεικνύοντας ότι ήθελε να βρει λύση, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί. «Θέλει το καλύτερο για τη Σάνεν και θέλει και οι δύο να μπορέσουν να αφήσουν πίσω τους αυτή την υπόθεση και να προχωρήσουν» είχε δηλώσει.