Βασίλισσα Καμίλα: Κλείνει τα 77 και οι βρετανικές ταμπλόιντ θυμίζουν στον Κάρολο... την αδυναμία της

Ενα 24ωρο πριν η βασίλισσα Καμίλα γιορτάσει τα 77α γενέθλιά της, οι βρετανικές ταμπλόιντ συμβουλεύουν ευγενικά τον βασιλιά Κάρολο τι δώρο να της πάρει

O βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα
O βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα
AP
3'

Η βασίλισσα Καμίλα που λατρεύει τα σκυλιά διάσωσης Beth και Bluebell είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι είναι φιλόζωη. Το γεγονός αυτό αποδείχθηκε ξανά νωρίτερα φέτος, όταν δεσμεύτηκε ότι δεν θα αγόραζε άλλα προϊόντα γούνας.

Έτσι, αν τα μέλη της οικογένειας δεν είναι σίγουα για το τι να πάρουν στη βασίλισσα για τα 77α γενέθλιά της αύριο (17/7) δεν χρειάζεται να ψάξουν κάτι άλλο, πέρα ​​από κοσμήματα με θέμα τα ζώα, γράφει η Daily Mail υπενθυμίζοντας οτι για την πλέον πρόσφατη έξοδό της στο Wimbledon, η Βασίλισσα επέλεξε μια καρφίτσα σκύλου από την Van Cleef & Arpels.

Είναι μία από τις έξι καρφίτσες που η Καμίλα- η οποία περιέλαβε τα ονόματα των σκύλων της για το φόρεμα που επέλεξε στη στέψη- πιστεύεται ότι κατέχει από τη συλλογή «Lucky Animals» του γαλλικού οίκου κοσμημάτων. Τα πρωτότυπα σχέδια - μιας γάτας, ενός σκύλου, μιας κουκουβάγιας, ενός λιονταριού και ενός σκαντζόχοιρου - κυκλοφόρησαν το 2017 και τώρα η συλλογή περιλαμβάνει 50 διαφορετικά ζώα και πουλιά.

Τα αξιολάτρευτα σχέδια ζώων είναι σε χρυσό, με διάφορες χρωματιστές σκληρές πέτρες, όπως φίλντισι, μαλαχίτη και όνυχα μέσα σε ένα περίγραμμα με χρυσό χάντρες, που ονομάζεται millegrain. Η τεχνική τελειοποιήθηκε από τον οίκο πριν από έναν αιώνα. Οι καρφίτσες του 2017 ήταν εμπνευσμένες από τη συλλογή «La Boutique» των Van Cleef & Arpels από το 1954. Τα κομμάτια βασίστηκαν σε πρώιμους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Η πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό είχε το χρυσό κλιπ πάπιας - ένα σετ με ζαφείρια, σμαράγδια και διαμάντια - ανάμεσα στο «θηριοτροφείο» της με καρφίτσες ζώων. Η Καμίλα εθεάθη για πρώτη φορά πριν από την πανδημία να φοράει την καρφίτσα της με το κολιμπρί. Η τότε Δούκισσα της Κορνουάλης επισκέφτηκε το Royal Marsden's Maggie's Centre τον Φεβρουάριο του 2020, με την καρφίτσα πουλιού, η οποία είχε ένα σώμα από πράσινο μαλαχίτη, μπλε φτερά λάπις λάζουλι και μάτια όνυχα.

Εβδομάδες αργότερα, μέρες πριν από το πρώτο lockdown, η Camilla φόρεσε τις πολύ φιλικές προς τα παιδιά καρφίτσες με ένα κουνέλι και ένα σκαντζόχοιρο για μια επίσκεψη σε ένα δημοτικό σχολείο κατά την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.

Η καρφίτσα της κουκουβάγιας εθεάθη αργότερα εκείνο το έτος σε ένα βίντεο για τον εορτασμό της Εβδομάδας Εθελοντών και ξανά τον Δεκέμβριο του 2021, όταν η Καμίλα στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Clarence House με παιδιά από ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα να τη βοηθούν.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η βασίλισσα Καμίλα φόρεσε μια λευκή μαργαριταρένια καρφίτσα ενός περιστεριού όταν επισκέφτηκε ένα οικογενειακό κέντρο για άτομα που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία. Το περιστέρι είναι από καιρό σύμβολο ειρήνης και το κέντρο στο Battersea προσπαθεί να προσφέρει ειρήνη στους επισκέπτες του Το τελευταίο κόσμημα από τη συλλογή της Καμίλα είναι η κόκκινη καρφίτσα σκίουρου.

Η αδυναμία της στις καρφίτσες με θέμα τα ζώα δεν σταματά στον οίκο Van Cleef & Arpels. Στο Cheltenham Festival τον Μάρτιο του περασμένου έτους, επέλεξε ένα κομμάτι με διαμάντια και σμάλτο που απεικονίζει ένα άλογο και έναν αναβάτη. Το άλογο ιπποδρομιών ήταν ένα σετ με διαμάντια, και μια χρυσή σέλα, και ο αναβάτης φορούσε κόκκινο και μοβ μετάξι. Φόρεσε την ίδια καρφίτσα στο Ascot τον περασμένο Οκτώβριο, ένα κόσμημα παρόμοιο με μια καρφίτσα που ανήκε στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
14:59ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σάμο

14:59ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σάμο