Άγρια δολοφονία του πρώην σχεδιαστή της Rolls Royce, Ίαν Κάμερον

Οι ερευνητές ψάχνουν το σπίτι του Κάμερον για κάθε πιθανό στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα
www.carbodydesign.com
2'

Ο Ίαν Κάμερον, πρώην επικεφαλής σχεδιαστής της Rolls-Royce, βρέθηκε μαχαιρωμένος μέχρι θανάτου έξω από την έπαυλή του αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών στη Βαυαρία της Γερμανίας.

Οι αναφορές αναφέρουν ότι ο 74χρονος, Βρετανός υπήκοος, δέχθηκε επίθεση από το δράστη το βράδυ της Παρασκευής στην κατοικία του στο Herrsching, κοντά στη λίμνη Ammersee.

Η αστυνομία αναζητά ενεργά τον ύποπτο, ο οποίος διέφυγε πεζός από τον τόπο του εγκλήματος, εκκινώντας ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας έδειξε ότι τα καλώδια ρεύματος στα γκαράζ, όπου φυλάσσονταν πολύτιμα αντικείμενα, είχαν κοπεί σκόπιμα.

Οι ερευνητές ψάχνουν το σπίτι του κ. Κάμερον για κάθε πιθανό στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα.

Ομάδες έρευνας, με τη βοήθεια σκύλων και ενός ελικοπτέρου, χτενίζουν την περιοχή στην προσπάθειά τους να συλλάβουν τον δολοφόνο.

Ο Κάμερον, ο οποίος ζούσε με τη σύζυγό του Verena Kloos, ήταν γνωστός ως ειδικός στα παλαιά αυτοκίνητα και είχε διακεκριμένη καριέρα στη Rolls-Royce, συμβάλλοντας στο σχεδιασμό μοντέλων όπως η σειρά 3, η Z8, το Phantom και το Ghost.

Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν τον ύποπτο να είναι ύψους 1.80 έως 1.90, ντυμένος με ανοιχτόχρωμο παντελόνι, σκούρο μπλε φούτερ με κουκούλα, κιτρινοπράσινα γάντια και φορούσε ένα κόκκινο σακίδιο. Οι κάμερες κατέγραψαν τον ύποπτο σε σούπερ μάρκετ.

Αξιωματούχος της αστυνομίας ενημέρωσε τη Sun ότι είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο ένας διαρρήκτης που λαμβάνει μέτρα για να απενεργοποιήσει το σύστημα CCTV να καταφεύγει στη συνέχεια στο να μαχαιρώσει και να σκοτώσει κάποιον.

Πηγή:Tribune