Ισπανία: Δεκάδες άνθρωποι τραυματίες σε ατύχημα με λεωφορείο στην Καταλωνία (βίντεο)

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την αιτία του ατυχήματος

Ισπανία: Δεκάδες άνθρωποι τραυματίες σε ατύχημα με λεωφορείο στην Καταλωνία (βίντεο)
2'

Λεωφορείο που μετέφερε εργάτες της Inditex ανατράπηκε σήμερα και βρέθηκε σε σχεδόν κάθετη θέση στην έξοδο μιας σήραγγας στην Πινέδα ντε Μαρ, 75 μίλια από τη Βαρκελώνη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι η κατάσταση τριών από τους οποίους είναι κρίσιμη, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το λεωφορείο ταξίδευε από τη Βαρκελώνη στην Τορντέρα, στη βορειοανατολική περιφέρεια Καταλωνία, όπου ο ιδιοκτήτης της μάρκας Zara έχει ένα εργοστάσιο, δήλωσε ο Χαβιέ Αμόρ, δήμαρχος της Πινέδα ντε Μαρ, στη δημόσια τηλεόραση TVE. Στο λεωφορείο επέβαιναν 52 άνθρωποι.

Τρεις επιβάτες διακομίστηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομεία και δεκάδες άλλοι έλαβαν ιατρική φροντίδα εκεί κοντά ή διακομίστηκαν σε κέντρα υγείας σε λιγότερο σοβαρή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την αιτία του ατυχήματος. Η Inditex αρνήθηκε να κάνει σχόλια και παρέπεμψε στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η τροχαία προειδοποίησε τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αναμένουν πως οι εργασίες για την απομάκρυνση του λεωφορείου θα διαρκέσουν αρκετές ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή