Σάνεν Ντόχερτι: «Δεν ήταν έτοιμη να φύγει ακόμα» - Συγκινεί η εξομολόγηση του ογκολόγου της

Τις τελευταίες στιγμές της Σάνεν Ντόχερτι περιέγραψε ο γιατρός της

Σάνεν Ντόχερτι: «Δεν ήταν έτοιμη να φύγει ακόμα» - Συγκινεί η εξομολόγηση του ογκολόγου της
1'

Παγκόσμια θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, το Σάββατο (13/7).

Η 53χρονη ηθοποιός αποτέλεσε σύμβολο δύναμης για πολλούς ανθρώπους που δίνουν μάχη με την επάρατη νόσο, με την αισιοδοξία και την ελπίδα της να είναι πηγή έμπνευσης

Δυστυχώς, το Σάββατο (13/7) το φωτεινό χαμόγελό της Σάνεν Ντόχερτι «έσβησε», με τον ογκολόγο της να περιγράφει τις τελευταίες στιγμές της ηθοποιού, μιλώντας στο «People».

«Κάθε φορά που διάβαζε για κάτι νέο, μου τηλεφωνούσε αμέσως ή μου προωθούσε κάτι και το συζητούσαμε και βλέπαμε αν ταίριαζε με το δικό της σενάριο και πού θα μπορούσε να ενταχθεί στο πρόγραμμά της. Πάντα με εξέπληττε ο τρόπος με τον οποίο μπορούσε να διαχωρίσει τα συναισθήματά της για το ότι ήταν τόσο νέα και ότι βρισκόταν σε ένα τόσο δύσκολο ταξίδι. Ήταν τόσο συγκεντρωμένη και ψύχραιμη σε αυτά τα πράγματα».

Σύμφωνα με τον ογκολόγο της, η Σάνεν Ντόχερτι ήταν «πάντα πολύ θετική» όσον αφορά το πώς έβλεπε την πρόγνωσή της.

«Στο μυαλό της, δεν ήθελε να σκεφτεί καμία άλλη εναλλακτική λύση από το ”νικήσαμε, ας ασχοληθούμε τώρα με τη ζωή”» δήλωσε στο People. «Ήθελε να ζει κάθε μέρα, όχι σαν να ήταν η τελευταία της μέρα, αλλά σαν να ήταν η αρχή ενός εντελώς νέου κεφαλαίου γι’ αυτήν».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή