Πρίγκιπας Χάρι: Μυστηριώδες μήνυμα στον ουρανό του Χόλιγουντ - «Ερεύνησε τον θάνατο της μητέρας σου»

Ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο πέρασε σε σχετικά χαμηλό ύψος πάνω από το Dolby Theatre του Χόλιγουντ
Getty Images
2'

Στα... χέρια του πρίγκιπα Χάρι έφτασε ένα μυστηριώδες μήνυμα με άμεση αναφορά στον χαμό της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ημέρες νωρίτερα, ο πρίγκιπας Χάρι, παρέλαβε στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων ESPY, το βραβείο «Πατ Τίλμαν», που αφορά σε αθλητές με σημαντική κοινωνική προσφορά. Η επιλογή του πρίγκιπα Χάρι προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και αντιδράσεις αναφορικά με το αν έπρεπε να δοθεί σε εκείνον το συγκεκριμένο βραβείο. Στη συνέχεια, όμως, συνέβη κάτι άλλο που σημάδεψε τη βραδιά.

Ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο πέρασε σε σχετικά χαμηλό ύψος πάνω από το Dolby Theatre του Χόλιγουντ, όπου πραγματοποιήθηκε η βραδιά, έχοντας δεμένο ένα μήνυμα «ουρά» που έγραφε: «Πρίγκιπα Χάρι, ερεύνησε τον θάνατο της μητέρας σου».

Μολονότι έχουν περάσει 30 σχεδόν χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στο Παρίσι, που στέρησε τη ζωή από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αφήνοντας ορφανούς τους δυο γιους της, Ουίλιαμ και Χάρι, οι… θεωρίες συνομωσίας για το αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από τον θάνατός της καλά κρατούν με χαρακτηριστικό παράδειγμα το περιστατικό αυτό.

Ο πρίγκιπας Χάρι επέκτεινε ένα κλαδί ελιάς στη μητέρα του Tillman, Mary και σημείωσε τον «σεβασμό» του για την υπεράσπιση της μνήμης του γιου της, καθώς χειροκρότησε επίσης τη θυσία τραυματισμένων βετεράνων και επαίνεσε τους Αγώνες Invictus στην ομιλία του.

«Η προσπάθειά της να προστατέψει την κληρονομιά του Πατ είναι βαθιά προσωπική και το σέβομαι», είπε, αναφερόμενος στη μητέρα του πεσόντα στρατιώτη. «Ο δεσμός μεταξύ μητέρας και γιου είναι αιώνιος και υπερβαίνει ακόμη και τις μεγαλύτερες απώλειες».