Νάταλι Πόρτμαν: Πώς η Ριάνα τη βοήθησε με το διαζύγιό της

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε η Πόρτμαν είπε στη Ριάνα: «Σε αγαπώ»

Νάταλι Πόρτμαν: Πώς η Ριάνα τη βοήθησε με το διαζύγιό της
1'

H Νάταλι Πόρτμαν εμφανίστηκε στο «Tonight Show Starring Jimmy Fallon» το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου και μίλησε για τη συνάντηση της με την Ριάνα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Ιανουάριο και πως τη βοήθησε με τον χωρισμό της.

Πιο συγκεκριμένα, η σούπερ σταρ αποκάλεσε την ηθοποιό «μία από τις πιο σέξι σκ*λες του Χόλιγουντ».

Η Πόρτμαν είπε αρχικά: «Νομίζω ότι κάθε γυναίκα που περνάει διαζύγιο θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να της πει η Ριάνα ότι είναι μια σέξι σκ*λα. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν».

https://www.instagram.com/reel/C9d8E_0OYH2/

«Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση», σημείωσε ο Φάλον, ενώ η πρωταγωνίστρια του «Black Swan» απάντησε: «Ήταν μια διαμορφωτική στιγμή στη ζωή μου».

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε η Πόρτμαν είπε στη Ριάνα: «Σε αγαπώ», με την τραγουδίστρια να ανταποδίδει: «Είμαι θαυμάστρια». Η Πόρτμαν επέμεινε: «Θα λιποθυμήσω. Θα λιποθυμήσω», καθώς οι δυο τους συνέχισαν να επαινούν η μία την άλλη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρόσθεσε: «Σε αγαπώ και ακούω τη μουσική σου συνέχεια... είσαι απλά μια τέτοια βασίλισσα. Σε ευχαριστώ». Η Πόρτμαν μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram με τις δύο γυναίκες να αγκαλιάζονται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή